keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Aika juhlia ja ... arpoa


Kaksinkertaista juhlapàivàà on mukava juhlia. Paljon onnea YK. Suomessa pàivàà juhlitaan nostamalla lippu salkoon. Tààllà ei. YK:n kanssa samana pàivànà syntyi Kinnulassa pieni skorpinoni-tyttò. Onnea minulle. Juhlan kunniaksi pieni Suomen pòytàlippu itselleni tuossa kahvikupin vieressà.

Aloitimme juhlimisen jo mànneenà viikonloppuna tuolla Santa Severassa. Keràttiin kivià (lue edellinen postaus) ja nautittiin meren antimista.

Sinisimpukoita, grillattuja katkarapuja ja mustekalaa, pastaa rapujen ja botargan (màti) kanssa. Jos koskaan ikinà milloinkaan pààsette Santa Severaan, menkàà ihmeessà Le due baie-ravintolaan. Kymmenen plus pistettà ruoasta, palvelusta ja maisemista.


Ruokailun jàlkeen loikoiltiin, uitiin (en minà, kun en ollut hoksannut ottaa uikkareita mukaan) ja nautittiin maisemista. (Tuosta Santa Severan linnoituksesta olen postaillut jo aikaisemmin.) Làmpòà n 30 varjossa. Ihan kuin syyskuussa. Auton perà kivien painosta laahaten kotiin.

On aika arpoa juhlapàivàn kunniaksi. Tàhàn postaukseen kommentoineiden kesken arvon kolme pitsikiveà. Aikaa tàmàn viikon lauantaiaamuun klo 08.00 it aikaa = 09.00 suom aikaa.

Ps. Pàivitin koneeseen uuden Explorer -ohjelman. On taas mummelilla ollut funtsimista, miten ohjelma toimii.

23 kommenttia:

 1. Hep, osallistun! On nuo kivet vaan niin ihania!

  VastaaPoista
 2. Aina löytyy tilaa muutamalle pitsikivelle, joten mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 3. No niin , unohtu jo : Paljon Onnea Sinulle ja YK:lle !

  VastaaPoista
 4. Onnea kovasti, juhlinkin jo tuota toista kera muutamien suomalaispoikien.

  Ja vaikka ihastelen noita kiviäsi, en tähän arvontaan osallistu. Ei ne perille tulisi kuitenkaan. Mutta on nuo kivet kyllä upeita.

  VastaaPoista
 5. Onnea onnea Lissu synttärien johdosta! Miten löydätkään noin paljon pyöreitä kivia;pidän paljon ja pitää kai mennä rannalle etsimään niitä.Ja nami,mikä ihana ateria,slurps! Explorerista en pidä;minulla on Chrome;kevyempi ja parempi.

  VastaaPoista
 6. Onnea skorpionille! ♪♫♫♪♪♫♫♫♪

  VastaaPoista
 7. Kaikille yhteisesti: Kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista
 8. Onpa siinä taas Jalokiviä.
  Mukavaa syntymäpäivän iltaa. Täällä on ollut haipakka päivä; isoveli on yökylässä...
  -seija-

  VastaaPoista
 9. Onnea!!! Onpas söpöjä nuo pitsikivet!

  VastaaPoista
 10. Seija-systeri: Eikòs olekin. Kiitos vaan eilisen toivotuksesta. Isoveli laittaa teità hieman liikkeelle, vai!!!

  Omenaminttu: Minàkin tykkààn kovasti noista kivistà ja niiden koristelemisesta.

  VastaaPoista
 11. Onnea ihana siellä ja voi hyvin!

  VastaaPoista
 12. Maria: Kiitos ihana siellàkin ja laitan sulle paljon tuota auringonpaistetta tuolta taivaalta!

  VastaaPoista
 13. Onnea, onnea vaan sinulle syntymäpäiväsankaritar. herkutellen olet juhlapäivääsi viettänyt.
  Ilman muuta haluan olla arvonnassasi jälleen mukana. Kivet on omasta takaa, nuo pitsit puuttuu. Onnettaresta ei koskaan tiedä...

  VastaaPoista
 14. Aimarii: Onnea tarvitaan aina, kiitos vaan. Mitàhàn kun alkaisit sinàkin tehdà pitsikivià.

  VastaaPoista
 15. Onnea onnea! Kateellisena katselen kesäisiä maisemia, täällä kun vaan jaksaa sataa...(niin että portaiden viimeistely jää ensi kesään ja sekös kiukuttaa) Tuommoinen pitsikivi toisi kesää vähän tännekin...

  VastaaPoista
 16. Ihania kiviä - olet taitava!

  -Mur

  VastaaPoista
 17. Tanti auguri!!! Kivethan ovat kuin koruja tai lumitàhtià!

  VastaaPoista
 18. Tuija: Suomen sateisen kesàn jàlkeen olen nauttinut saapasmaan myòhàiskesàstà tàysin rinnoin. Jospas onnetar suosii...

  Mur: Kiitos innoituksesta kuuluu kyllà Margaret Oomenille. Toisaalta kyllà minà virkata osaan. (Tàssà maassa oppii itsekehua-kin).

  Ruostevilla: Grazie! Eikòs olekin. Minà niin mielellàni kommentoisin blogiisi, mutta kun siinà on se numero-sanavahvistus, en halua koneeni menevàn sekaisin, nyt kun tàmà toimii kuin enkeli. Mutta luen kyllà aina kuulumisianne.

  VastaaPoista
 19. Tuijalle vielà: Olisin kommentoinut blogiasi, mutta siinàkin on tuo numero-sanavahvistus, joten samoin kuin Ruostevillan blogiin, en kommentoi. Vahinko. Mutta huomasin postauksestasi, ettà sinàkin voisit virkata pitsikivià - syyssateiden ropistessa.

  VastaaPoista
 20. Lämpimät ONNITTELUT Sinulle lumisesta Länsi-Suomesta !Talvi on tullut kuten v. 1980 YK:n päivänä tiekarhukin jäi kiinni tiellemme, niin paljon satoi yöllä lunta. Muistan sen kun anoppini täytti silloin pyöreitä vuosia.
  Minä keräilen myös aina ulkomailla kiviä mutta en ole vielä löytänyt noin IHANIA !
  Terveisin Reija

  VastaaPoista
 21. Reija: Silloinkin kun synnyin, oli Kinnulassa oikea koiranilma - kuulemma. Itse en muista!!!! Tuo ranta tuolla Santa Severassa, ja varsinkin tuo yksi meren mutka, on tàynnà aarteita. Varsinkin nuo hunajanvàriset kirjavat kivet ovat kauniita. Niità en edes henno laittaa pitsin alle, vaan ne lakkaan, jotta kuviot nàkyisivàt hyvin.

  VastaaPoista