tiistai 10. maaliskuuta 2020

Suunnitelmat voivat aina muuttua


Siis ei tänne vielä...

... eikä tänne ...

... eikä tänne!

Siis ei saapasmaahan, ei Maltalle eikä Teneriffalle! Siis ei tänä keväänä niin kuin olin suunnitellut. Tänään rakas Finnairimme lähestyi henk.kohtaisesti ja valitteli ongelmiaan. Ei lentoja Italiaan. Onneksi tarjosi sentään lipun siirtoa myöhemmälle ajankohdalle. Saman sisältöisellä spostilla lähestyi myös Alitalia. Siis ei Roomasta Maltalle. Ja summa summarum: lento Teneriffalle siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Pysytään siis kotona...

... ja odotellaan mansikka-aikaa...

... ja mustikka- ja lakka-aikaa...

... ja ... mikäs se sieltä pilkistää. Tunnetteko?

Sitten syksymmällä, jos korona suo, lennellään maailmalle.

6 kommenttia:

 1. Meilläkin on loma Turkkiin varattuna elokuun lopulle ja nyt jännitetään jyllääkö corona silloin vielä ja estää lennot sinne. Jos, niin säästyypä sitten rahat seuraavaa pitempää lomaa varten, ei masennuta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä sattui nyt keväällä, eikä pimeään aikaan syksyllä. Just niin, odottaminen on mukavaa!

   Poista
 2. Minä ehdin odotella ennen mustikka- ja hilla-aikaa kunnon kantohankia. Toivottavasti korona ei löydä minua. Ei aio käydä missään, just ja just lähikaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en kantohankia edes uskalla toivoa. Nytkin on satanut vettä pari vuorokautta. Minäkin haluan leikkiä piilosta koronan kanssa!

   Poista
 3. Voi juku.Tänne Israeliin ei pääse enään kukaan, ja Finski perui maalis-huhtikuun lennot. Täällä on vain 82 sairastunutta, eikä edes vakavasti kuin ehkä yksi, mutta rajoitukset ankarimmat Kiinan jälkeen. Saapa nähdä auttaako se pysäyttämään koronan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä, mitä kaikkea vielä tapahtuu. Mina aion olla piilosilla coronan kanssa, eli pysyn kotona.

   Poista