torstai 10. joulukuuta 2015

Pikkujoululahjani

Che fortuna! Aamulla sain pikkujoululahjan...

Suomen televisio (kanava 1) näyttää Montalbanoa, Angelican hymy, Il sorriso di Angelica. Kellonaika vain on semmoinen, että voin olla jo unten mailla, mutta jospas Areenan kautta sen voi katsella vaikka viikonloppuna. Jos en, niin sitten katson tuon dvdn.

Joka tapauksessa, on mukava bongata tuttuja paikkoja. Esimerkiksi tuo eka kuva on Punta Seccasta. Enzo al mare -ravintola oli kyllä jo suljettu, koska turistiaika oli ohi, mutta voin aivan hyvin kuvitella Montalbanon tuonne terassille nautiskelemaan meren antimista.

Jatkan Montalbanon jalanjäljillä seuraavassa postauksessa, mutta tässä tunnelmia Keuruulta ja Suomesta 08.12.2015. Siis joulukuussa yhtä lämmintä kuin juhannuksena!!! Sabinan maisemissa on paljon kylmempää nyt kuin täällä. Minulta saapasmaalaiset aina tenttaa, miten minä voin selvitä Suomen talvesta! Joopa, joo. Mistä talvesta?

8 kommenttia:

 1. Jep, huomasin myös tv-ohjelmistoa katsoessani, että Montalbano alkaa klo 23. Meinasin, että katson, mutta en jaksa olla hereillä tuohon aikaan enää.
  Ei ole tämä tavanomainen talvi, ei todellakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on Areena ja nuo dvdt. Mutta jos tämmöinen talvi alkaa olla meillä tavanomainen?

   Poista
 2. Ei Suomen talvessa ne lampotilat, vaan se hirvea pimeys!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kun ei ole tippaakaan lunta valaisemassa tunnelmaa! No, kohta alkaa taas päivä pitenemään kohti kevättä, kesää. Mutta en kyllä halua tulevana juhannuksena pukeutua toppatakkiin niin kuin viime kesänä. EN!!!

   Poista
 3. Meillä sattuu olemaan Rai Unon kanava. Ne on näyttäneet Il giovane Montalbanoa (niitä uusia osia) muistaakseni maanantai-iltaisin. En ehdi paljon televisiota katsomaan mutta katson uutisia ja joitakin debatteja Rai Uno kanavalta ja jopa silloin tällöin Affari Tuoi, vaikka se on kyllä ajan tuhlausta se. Flavion takia ainakin voi vilkaista...
  Vilkaisen silloin tällöin myös TV Finlandia kanavaa, johon on koottu suomalaisia ohjelmia, Suomessa valmistettuja meitä ulkomailla eläviä suomalaisia varten. Suomi on minulle melko eksoottinen maa. Kieli on muuttunut, puheet ovat muuttuneet...Muistan sen vanhan Suomen, uutta en tunne. Olen ollut 45 vuotta poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Il giovane Montalbano oli saapasmaassa meneillään, kun sieltä lähdin, mutta sekin näytetään aina niin myöhään. Netin kautta tulee katsottua mm Che tempo che fa ja joskus myös Antonellan ruokajuttuja sekä Crozzaa.

   Suomen telkun anti on minusta aika suppea: uutisia katson ja joitain luonto-ohjelmia. Perjantai-iltojen Poirotit osaan kohta ulkoa, koska niitä olen nähnyt sekä saapasmaassa että täällä. Olen semmoinen dekkari-fani.

   45 vuotta on p-i-t-k-ä aika olla pois maasta!

   Poista
 4. Aika uskomattomat asteet joulukuussa! Ja olipa kiva pikkujoululahja sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan uskomatonta on. Viikolopuksi on (kait) tulossa kylmempää. No, en minä jaksanut valvoa, vaan katsoin tuon Angelican dvd:ltä jo alkuillasta, Ja siinähän Montalbano aterioi pariinkiin kertaan tuossa merenrantaravintolassa.

   Poista