lauantai 14. tammikuuta 2012

Vaarallista kauneutta

Ensin lunta sai odottaa, ja sitten sitä tulee jatkuvasti. Kaunista, mutta myös vahingollista, sillä märkä lumi tekee tuhojaan. Nämä kuvat kertovat pikku vahingoista, mutta sähkö- ja puhelinyhtiöiden työntekijät voivat kertoa suurista tuhoista. Keuruukin oli esimerkiksi  toissapäivänä pimeänä useaan eri otteeseen. Eilen kävin ostamassa taskulampun. Kynttilöitä on entuudestaan. Vettä on astioissa, mutta jos sähköt menee ja pakkanen kiristyy, asunto kylmenee nopeasti. Mitäs sitten? Mahtaa olla kurjaa niillä, joilla vieläkin on sähköt poikki tapaninpäivän myrskyn jäljiltä.

Jäälle ei vieläkään ole asiaa. Petollista.

Mutta karhut ovat nyt tyytyväisiä. Jospas tuon naapuritalon kuusen altakin keväällä kömpii karhuperhe!

Mutta eihän tämä lumen määrä ole mitään verrattuna siihen, että Alaskassa on kuulemma paikoin lunta n 7 metriä! Katsokaapas lisää lumikuvia Riitan blogista. Keuruun toiselta laidalta.

***
Tässä uusin kirppislöytöni. Tämmöisiä aarteita harvoin löytää...

Syykin paljastui, kun tutkin työtä tarkemmin: iso reikä ja muutama pienempi. Ei haittaa. Tulee oikein kaunis tyynyliina.

***
Äänestetty on. Heti ensimmäisenä mahdollisena päivänä. Silti seuraan edelleen kaikkia vaalipaneeleja. Oma valintani vain vahvistuu vahvistumistaan.

6 kommenttia:

 1. Kaunista tosiaankin;ei tule ajatelleeksi että siitä voi tulla tuollaisia tuhojakin.Toivottavasti ei tule kauheasti sähkökatkoja sinne Keuruulle.
  Suloinen kissakuva;kiva löytö!

  VastaaPoista
 2. Kaunista. Minusta on niin törkeää tuo, että Suomessa ei tuollaisia asioita saada hoidettua kuntoon. Käsittämätöntä. Eikä tuollaista pidä hyväksyä.Tässähän mieli vallan anarkisoituu :). Nyt kaivaudun viltin alle etten palellu enempää.Meillä on meinaan tosi kylmä ja vettä tulee lisää.Jippii!

  VastaaPoista
 3. Minullakin valinta vahvistuu. Toivomme Suomelle hyvää presidenttiä.

  VastaaPoista
 4. Luonnon voima on mahtava, täällä se on pakkasta ja lunta, jossain muualla tulivuoria ja maanjäristyksiä. Lumikolaa puskiessa voisin haaveilla Niilin risteilystä Agatha Christien tai Joanna Lumleyn tyyliin.
  helena

  VastaaPoista
 5. Taisi olla meidän naapurissa aikanaan tuollainen kissaverho astiapyyhkeiden peittona.

  VastaaPoista
 6. Yaelian: Kauniillakin on toinen puolensa! Liika on aina liikaa. Tykkään noista(kin) kissoista.

  Pikkujutut: Törkeää minusta on se, että esim Fortumin yhtiön pomot vetää kauheita palkkoja, ja tavalliset sähkömiehet puurtaa nyt ympäripyöreitä päiviä pitkin metsiä! Ymmärrän hyvin halusi hautautua viltin alle. Minä lähden saapasmaahan vasta sitten, kun siellä tarkenee SISÄLLÄ.

  Rouva Kameleontti: Pidetään varpaitakin pystyssä!

  Helena: Luonto on ihmeellinen ja AINA ihmistä mahtavampi. Eikös olekin ihana tuo Lumleyn Niili-juttu. Minä katson uusimmatkin. Olen ollut Aleksandriassa, Kairossa ja Niilin risteilyllä, ja voisin lähteä koska vain uudestaan. Tuo Lumleyn matka Nasser-järveltä eteenpäin on sitten uutta ja uskomatonta.

  Allu: Ihanko totta? Vaude. Meillä oli erilaisia kirjailtuja verhoja käsipesukommuutin yläpuolella käsipyyhkeiden peittona.

  VastaaPoista