tiistai 10. tammikuuta 2012

Lottovoittaja

Olen lottovoittaja. Monellakin tapaa. Viime lauantaina seurasin Virallisen Loton arvontaa. Kaksi ensimmäistä osui. Ryhdistäydyin. Kolmas ohi. Jahas. Sitten kaksi seuraavaa osui. Neljä kasassa. Ihan alkoi jännittää. Mutta loput kaksi ja varanumerot ohi! Mutta olin voittanut sentään jotain. Eilen sitten R-kipsalle nostamaan lottovoittoa. 9,60 e!! Nyt täytyy tarkkaan suunnitella, mihin summan sijoitan!!! Antakaapas vihjeitä, kiitos.

Todellinen lottovoitto on kuitenkin tämä maa. Kun olen saanut oleilla myös saapasmaassa, osaan arvostaa Suomea aina vain enemmän. Arvaatte varmaan, että tämä on jonkin sortin äänestyspuhe. Olen seurannut nyt kaikkia mahdollisia vaalitenttejä, ja oma valintani tulee olemaan helppoa ja siksipä huomenna menen hoitamaan oman velvollisuuteni. Siis oikeuteni äänestää.

15 kommenttia:

 1. Mitäs jos ostaisit vaikka Nokian osakkeita ja pelastaisit tämän maan lamalta. Osa tietenkin kannattaa piilottaa sukanvarteen pahemman päivän varalta.
  Tai mitä jos ratkeisit ryyppäämään, kunhan et ihan hengiltä itseäs juo :)
  Taidat kyllä tarvita sijoitusneuvojaa ja kuten huomaat, niin minä olisin kyllä aika pätevä :)

  VastaaPoista
 2. Minä neuvoin toista voittajaa (1 e!) juuri sijoittamaan sen uuteen riviin...

  VastaaPoista
 3. Sude: Nokiaa olen tukenut ostamalla jo kaksi kännykkää. Sukanvarsi on paras sijoituspaikka näin ikäihmiselle. Tuo ryyppääminen täällä Suomessa on turhan arvokasta. Mutta olet erinomainen konsultti.

  Neili: Mulla on kestolotto, eli tuo voitto korvasi MELKEIN sen maksun. Vieläkin jäi vähän miinusta.

  VastaaPoista
 4. Itsesi hemmotteluun käyttääpi hän sen.Mitä se sitten lieneekään.

  VastaaPoista
 5. Siitä onkin pitkä aika kun voitin 4 oikein,tosin harvoin lottoilen (Veikkauksen nettisivuilla);Onnea voiton johdosta.Suomessa onkin tosi monta hyvää asiaa,joita huomaa usein vasta kun ei siellä asu.Täältäkin lähetettiin tekemään sekä tv-juttu että iso lehtiartikkeli Suomesta,etenkin siitä,miten koulutus on siellä niin hyvää ja tuottaa hyviä tuloksia:)Perjantaina menen minä ennakkoäänestämään..

  VastaaPoista
 6. Minä ajattelin, että olit jo ostanut nuo kukat sillä lottovoitolla. Osta siis lisää kukkia!

  VastaaPoista
 7. Onnea onnekkaalle !Olet ihana nainen kiitos kun olet siellä ja Tityy on täällä.

  VastaaPoista
 8. Pikkujutut: Perjantaina on hierontaa, hemmotteluista yksi parhaista. Viidesosaan hinnasta riittäisi tuo potti.

  Yaelian: Minulla on yleensä jatkuvasti tuo kestolotto ja melkein aina samat numerot. Pakkohan se on joskus osua. Tulevana lauantaina on potissa 10 000 000! Suomi on tosiaankin lottovoitto! Koululaitosta kehutaan ja paljon hyvää siitä löytyykin. Kehitettävääkin olisi roppakaupalla. Siitä harvemmiin vain puhutaan. Ikävintä mielestäni on se, että lapsia ja nuoria prässätään liikaa ns tiedolla. Käytännön taidot jäävät usein kovien asioiden jalkoihin. Ilmankos täällä on yhä enemmän niitä, jotka ovat jo elämämisen kärryiltä pudonneet/putoamassa. Arvaat varmaan, etten äänestä Niinistöä, vaikka fiksu mies sinällään onkin.

  Pikkusisko: Hyvä idea. Punaisia ja valkoisia amarylliksiä vielä on. Nyt voisi olla keltaiset tulppaanit vuorossa.

  VastaaPoista
 9. Maria: Kiitos! Ja onneksi sinä olet siellä!

  VastaaPoista
 10. Onneksi olkoon lottovoittaja! En anna enää sijoitusvinkkejä, kun näemmä sijotit voiton jo.
  Mutta äänestämään menen perjantaina ennakkoon. Ihan aina en ole äänestänyt, mutta nyt äänestän.

  VastaaPoista
 11. Aimarii: Kiitos! Ei taida sittenkään olla vaikeaa sijoittaa tuota voittoa. Toista se olisi, jos lauantaina olisi ainoa onnistuja. Minä äänestin jo eilen. Nyt odottelemaan toista kierrosta.

  VastaaPoista
 12. Tuolla rahalla voisi mennä vaikka uimahalliin polskimaan.
  Olen samaa mieltä lottovoitosta tämän maan suhteen. Juttelimme tänään myös aiheesta kahdeksanvuotiaideni kanssa. Aivan ihastuttavan iloisia näkökulmia heilläkin asiasta. Eräälläkin, joka oli jätetty lastenkodin rapulle toisessa maassa äidin tultua varmaan toista kertaa raskaaksi. Tyttö totesi, että täällä häntä rakastetaan ja hänestä pidetään huolta. Voiko sitä paremmin sanoa. Silmäni avautuivat vuodenvaihteessa myös (tämän kuitenkin niin mainion) koululaitoksemmekin suhteen, se sentään kouluttaa ja pitää huolta sekin.
  Ja minäkin jo äänestin, oli muuten helppo, itsestäänselvä ratkaisu.
  Niin että ONNEA SINULLE ja minulle, meille lottovoittajille!

  VastaaPoista
 13. Rouva Kameleontti: Lottovoittoa voisi käyttää vaikka mihinkä... Suomi on ihana maa elää ja asua. Toivottavasti ei mennä markkinavoimien mukana liian kovaan suuntaan. Huomasin, että olet ollut lomilla minullekin tutuissa maisemissa. Eikös ollut huimaa! Oletkos huomannut telkkarissa Joanna Lumleyn matkan Niilillä? ÄÄnestäminen oli todella helppoa. Lottovoittajien maan kunniaksi!

  VastaaPoista
 14. Ollaan oltu siis yhdessä Joanna Lumleyn matkassa. Tutunoloista heti matkan jälkeen, auttaa sopeutumaan arkeen.

  VastaaPoista
 15. Rouva Kameleontti: Kaipaan Niilille, ja tuo Lumleyn ohjelma auttaa pahimpaan kaipaukseen.

  VastaaPoista