tiistai 26. maaliskuuta 2024

Paluu arkeen Keuruulla


 

Aamu alkaa puuron jälkeen joko pulahtamalla avantoon ...


... tai tassuttelemalla Keuruun monipuoliseen uimahalliin. Tänään oli uimahallin vuoro. Ensin kuntosali sitten vesijuoksu, ja aina välissä sauna ja suihku. 

Tänään palkitsin itseäni käymällä syömässä ulkona, Onnitonnissa, joka tarjoaa kotoisan makuista ruokaa. Ilmankos se on työtä tekevien miesten suosiossa 

Iltapäivään on nyt pujahtanut espanjalainen sarja La Promesa, kielen oppimista ja jännitystä kauniissa ympäristössä. Jäänyt koukkuun.

Muuten telkun katselu on supistunut lähinnä urheilun seuraamiseen. Ei, ei formuloihin, ei jalkapalloon, ei jääkiekkoon, vaan taitoluistelun ja hiihtoon. Varsinkin pariluistelu ja miesten sooloilu nosti ihokarvatkin pystyyn. Että ne osaa!


Puhelimen temppuilusta viisastuneena otin taas vuonna 2010 Budapestissä saamani
synttärilahjan käyttöön ja kirjoittanut siihen uudet, tärkeät yhteystiedot, varmuuden vuoksi.Niskajumppaa teille tuon alemman kuvan ruisjauhoista kanssa. Kauppareissulla tapasin oman kylän luomuviljelijöitä Riitamäen tilalta esittelemässä omia tuotteitaan. Maistiaisleipäpala maistui, joten ostin kilon jauhoja mukaan. Voisi vaikka leipoa leipää ja karjalanpiirakoita.

Sää on ollut tavallinen kevätsää, nollan molemmin puolin, lumi- ja räntäsateita, aurinkoa silloin tällöin, mutta valoa jo riittää. Toissa yönä vahtasin revontulia, mutta pilvet pilasivat luonnon upean ilmiön.

2 kommenttia:

 1. Ihan katteeks käyp sinun avantosi ja uimahallikin. Täällä saan keksiä kuntoilun eteen kaiken pitemmän kaavan mukaan.
  Kevätsää parhaimmillaan yöllä -20 ja päivällä o astetta. Harmi vaan, ettei hankikantoa vielä ole. Lunta on liian paksusti, eikä se ole kastunut, että jäätyisi
  Hyvää kellokeskiviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Tuota meidän uimahallia jaksan kehua aina. Jos haluaa, siellä on monenlaista ruhmäliikuntaa, mutta minä menen mieluiten omia aikojani nauttimaan hallin annista. Eläkeläislippu vuodeksi on edullinen, ja sillä voi käydä vaikka joka päivä ja vaikka kuinka monta kertaa päivässä. Uimapuoli on sunnuntaina kiinni, mutta alakerran kuntosali on silloinkin auki.
  Mikäli muistan oikein, sinulla on sukset ahkerassa käytössä. Saakos siellä poimia pajunkissoja?¥

  VastaaPoista