Taitaa olla kuvat talvivihanneksesta juuriselleristä, josta saa helposti monipuolista maukasta ruokaa. Juurisellerissä on tärkeitä mineraaleja (kaliumia, rautaa,kalsiumia) ja vitamiineja (karotiineja, C-vitamiinia ja B-vitamiineja), ja se on lempeä suolille. Ihanan kukkarunsauden arvaan olevan Bougainvillea.
Hei Katriina. Mukava kuulla sinusta. Olet tainnut itsekin nauttia tästä hyvää tekevästä rumiluksesta. Bougainvilleä on täällä paljon ja monen moisissa sävyissä.
Mukuloille mukulaselleriä sanoi mummi... Ihmeköynnöksen katveessa popsisttuna varmaan vieläkin maukkaampaa.... Suomesta harvoin saa kokonaisena... joskus sentään puutarhan "outletistä". Pitääpä nyt ihan kysäistä... on nimittäin oikeasti erinomaista....
Huomenta Repolainen. Viisas mummi sinulla oli. Itsrkin aion kotiin sitten keväällä palattuani tutkia kauppojen annin, sillä tuota herkkua täytyy saada lisää. Mukavia pyöräilyretkiä!
Kyllä mua harmittaa, kun yhtenä talvena tapoin oranssin bougainvillen. Kaipa se jäi liian vähälle kastelulle. Se on välillä niin vaikeaa arpoa mikä on tarpeeksi ja mikä liian vähän vettä talvilevossa. Mukulaselleri on uusi tuttavuus, en ole tainnut maistaa. Pitääpä kokeilla, kun sattuu kohdalle. helena
Noita bougainvillejä on lähes joka kulmalla kaverinaan usein kiinanruusu ja niitäkin on monen värisiä, kerrattuina ja simppeleinä. Mukulasellerin maku on uskomattoman hyvä, ohjeen otin googlelta. Kokonaan uunissa paistetttuna. Nami.
Aina matkalaukkuja pakkaileva kahden maan (Suomi ja Italia) parhaat palat poimiva Parus-lajin aikuinen yksilö.
A grown-up Parus major, who is always packing and unpacking her suitcase for travelling between Finland and Italy. And Las Islas Canarias
Tiedan mutten sano viela!
VastaaPoistaOunastelen oikeaa vastausta!
PoistaTaitaa olla kuvat talvivihanneksesta juuriselleristä, josta saa helposti monipuolista maukasta ruokaa. Juurisellerissä on tärkeitä mineraaleja (kaliumia, rautaa,kalsiumia) ja vitamiineja (karotiineja, C-vitamiinia ja B-vitamiineja), ja se on lempeä suolille. Ihanan kukkarunsauden arvaan olevan Bougainvillea.
VastaaPoistaHei Katriina. Mukava kuulla sinusta. Olet tainnut itsekin nauttia tästä hyvää tekevästä rumiluksesta. Bougainvilleä on täällä paljon ja monen moisissa sävyissä.
PoistaMukuloille mukulaselleriä sanoi mummi...
VastaaPoistaIhmeköynnöksen katveessa popsisttuna varmaan vieläkin maukkaampaa....
Suomesta harvoin saa kokonaisena... joskus sentään puutarhan "outletistä". Pitääpä nyt ihan kysäistä... on nimittäin oikeasti erinomaista....
Huomenta Repolainen. Viisas mummi sinulla oli. Itsrkin aion kotiin sitten keväällä palattuani tutkia kauppojen annin, sillä tuota herkkua täytyy saada lisää. Mukavia pyöräilyretkiä!
PoistaNon-ni... täällähän se mukula pomppasi mukulan mieleen... kiitos... en tule unohtamaan enää.... en mukulaa, enkä sinua!!
PoistaKyllä mua harmittaa, kun yhtenä talvena tapoin oranssin bougainvillen. Kaipa se jäi liian vähälle kastelulle. Se on välillä niin vaikeaa arpoa mikä on tarpeeksi ja mikä liian vähän vettä talvilevossa.
VastaaPoistaMukulaselleri on uusi tuttavuus, en ole tainnut maistaa. Pitääpä kokeilla, kun sattuu kohdalle.
helena
Noita bougainvillejä on lähes joka kulmalla kaverinaan usein kiinanruusu ja niitäkin on monen värisiä, kerrattuina ja simppeleinä.
PoistaMukulasellerin maku on uskomattoman hyvä, ohjeen otin googlelta. Kokonaan uunissa paistetttuna. Nami.
En tuntenut noista kuvisatsi mitään, mutta luin kommenteista, mitä ovat.
VastaaPoistaToiset tietää ja auttaa sitten muita tietämään.
Poista