torstai 1. helmikuuta 2024

Sanon se kukkasin, sanoin, maisemin

Veljeni vaimolle ja kaikille muillekin Riitoille paljon nimpparionnea. Kävin varta vasten tuossa orkideapuistossa (Sitio Litre Garden) kuvaamassa kukkaloistoa. Annista vielä muutama otos.





Puiston kahviossa join aamukahvit ja seurailin muita kävijöitä. Useat istuivat lukien, ehkäpä Agatha Christietä, joka vietti myös aikaansa tässä kauniissa keitaassa. 

Agatha Christiehen törmää täällä muuallakin. Näiden portaiden askelmien avulla voi opiskella kirjailijattaren teoksia englannin ja espanjan kielellä. 


Enpä hoksannut laskea laskelmia, vielä. Täytyypä harjoitella uudelleen rappusten nousua. Polvet eivät enää temppuile, joten jonain aamuna tai illan mittaan ...

... voi nousta rappuset ylös ne laskien ja sitten nauttia palkinnoksi upeasta maisemasta kohti Martianzin rantaa.

Ehkäpä jo tänään, koska tuolla rannalla tulee nyt kolmen seuraavan viikon aikana tapahtumaan vaikka mitä, alkaahan nyt karnevaaliaika. Jokohan sinne on rakennettu jotain???

2 kommenttia:

  1. Tutut portaat; Puerto de la cruz?
    Tänne johti googlehaku ja kiva että johti.
    Mielekästä luettavaa muutenkin ja kuvin vieläkin viihdyttävämpää. Aktiiviset blogit hiipuneet - itse ei tahtoisi tästä osasta "elämätään" luopua - sopivampi kuin some.
    Asumassa (osittain?) vaiko lomalla, sillä vilahteli niin Italia kuin Suomikin, joten tämä Suomi-Neito ei nyt oikein pysynyt vauhdissasi, että missä kaikkialla vaikutat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Repolainen. Mukavaa, kun löysit blogiin. Jos piipahdat muutamaa postausta aikaisemmin, löydät tekstin Mihin lähtisin. Siellä kerron, miksi olen nyt täällä. Vielä kuukauden verran, sitten La Palman kautta kotiin Keuruulle.

      Poista