tiistai 24. maaliskuuta 2020

Tohtorissa

Minun tohtorini ottaa vastaan 24/7 ja laskuttaa vain 24 euroa per vuosi! Nyt olen vieraillut hänen luonaan melkein joka päivä lokakuun alusta, eli muutama sentti per kerta. Suosittelen, jos vain sydämesi sallii. Ihmislääkäriltäsi sitä voi kysyä.

Tämä kaktukseni on tohtorissa joka kesä. Siis ulos luonnon tohtorin armoille unohdettuna, eli en kastele enkä muutenkaan hoitele sitä itse ollenkaan. Kun sitten syksyn tullen tuon kukan sisälle, se intoutuu puskemaan nuppuja. Nyt se on täynnä nuppuja kolmatta kertaa syksyn jälkeen!!!

8 kommenttia:

 1. Hahaa, minä en osaa uida kesälläkään, saatikka sitten jäisessä vedessä. Viisainta katsella vain toisten pulikointia =D Kaktusta en ole saanut kukkimaan koskaan vaikka kuinka olen rääkännyt sitä kesäisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä ui, vaan menen takaperin roikkumaan köysien varaan. Sitten lasken kahteenkymmeneen ja vetelen itseni ylös. Kesällä kastaudun harvoin!
   Jos sinulla on urospuolinen kaktus?

   Poista
 2. Onpas kätevä tohtori kun on aina paikalla, eikä kalliskaan;D Tässä vieressäni on kaktuspuisto, mutta sekin taitaa olla kiinni kiitos koronan, joten en pääse katsomaan löytyiskö samanlaista kuin sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tohtorista tykkään. Kunhan tuo kakstus aukaisee nuppunsa, laitan siitä kuvan blogiin.

   Poista
 3. Jos olis mahdollista, niin avanossa kävisin minäkin. Olen sitä joskus harrastanut.
  Minun kaktukseni teki jouluksi yhden kukan, sitten ei kuulu mitään. Uhkasin tappaa sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikillehan ei avanto sovi. Josko sinunkin kaktuksesi on urospuolinen niin kuin Sudella. Odotapa kun tuo kukka aukaisee valkoiset kukkansa.

   Poista
 4. Chapeau! Minä olen ns. Warmduscher, saksan kielessä on oma sana mulle.

  VastaaPoista