lauantai 21. maaliskuuta 2020

Korvat tukossa

Lasten suusta ne totuudet usein kuulee! Tämä kuva se jaksaa minua ihastuttaa. Ei kirppuilla.

Kaunista viikonloppua.

10 kommenttia:

 1. Ajankohtainen kommentti lasten suusta! Minäkin vapaaehtoisessa karanteenissa, en niinkään itseni vaan lähipiirin vuoksi. Nuoruuden toiveammatti oli aution saaren majakanvartija -hyvällä kirjastolla varustettuna, joten sen suhteen ei ongelmia. Jos vettä/sähköä piisaa, netti toimii ja kissalle riittää katkarapuja ja minulle kauraryynejä, niin ei ongelmaa.
  Viihtyisää viikonloppua sinnekin!
  helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvitellaan, että ollaan saaristossa ihan omalla saarella, mutta huutoyhteyden etäisyydellä! Mukava kuulla sinusta.

   Poista
 2. Aurinkoista keväistä viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin 🌺Täällä sunnuntai jo arkipäivä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilenhän teillä oli pyhäpäivä. Muistan, kuinka Jerusalemissa käydessäni hotellin hisseistä vain yksi toimi!

   Poista
 4. Kiitos. Kaunista viikonloppua sinullekin!

  Mekin ostettiin tulppaaneja joka huoneeseen keventämään tunnelmaa.Tilataan ruuat ja muut tarvikkeet kaupasta kotiin.Lääkkeetkin tuovat oven kahvaan, paitsi ei insuliinia,joten sen'levereeraa'tytär, joka on sairaanhoitaja. Lääkkeet saadaan aina kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Saan suurimman osan ilmaiseksi, samoin runsaasti diabetestarvikkeita. Juui nyt minulla on kaikki lääkkeet ilmaiseksi melkein jouluun saakka.
  Ruokakauppa tuo kassit ulko-oven taakse. Kätevää. Onneksi aurinko paistaa täysiltä ja linnut visertää ja rakentaa pesää puuhun olohuoneen ikkunan taakse.
  Tästä vapaaehtoisesta karanteenista saattaa tulla tosi pitkä. Parmepi kun ei ajattele liikaa virusta, vaan paneutuu johonkin muuhun. Aika kuluu nopeasti kun on kaikenlaista puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kukista, kaikkina aikoina. Toivottavasti tämä poikkeustila menee nopeasti ohi. Naureskelin eilen harakalle, joka raahasi pitkää oksaa pesäänsä kohti. Toivottavasti pääsi perille asti saaliinsa kanssa.

   Poista