sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Höh

Kännykällä postaaminen ei ole minun lajini, ainakaan vielä. En ole niitä neroja, jotka näpyttelevät valon nopeudella. Sormiani auttaakseni ajattelin siirtää kameran kuvat tietsikalle, mutta ei onnistunut.  Täytyy tyytyä koneen kuviin.

Jatkuu...

Siis koneen kanssa. Käyhän se näinkin, mutta että on monimutkaista! Kunhan ekspertit tulevat apuun, säästyy minulta monta harmaata hiusta. Höh, kaikki hiukseni ovat jo harmaita. Kunhan ne ei alkaisi lähteä jonkun tekniikan takia.

Kanarian saarethan ovat syntyneet tulivuorina merestä. Lanzarotella minut ylipuhuttiin tulivuorikierrokselle. Linja-autolla turisteja ajellutettiin kuumaisissa maisemissa ( goolesta löytyy paljon lisää kuvia aiheesta Parque National de Timanfaya). Omin avuin ketään ei alueelle päästetty. Ennen kokematonta, mutta loppujen lopuksi olin oikein tyytyväinen.


Piristän nyt postausta ruokakuvilla. Ensin minun ehdotonta herkkuani, sinisimpukoita, tai vihertävä kuorisia Kanarian simpukat olivat, mutta maku oli taivaallinen. Sitten Kanarian omaa potturuokaa Papas arrugas, vahvasti suolatussa vedessä keitettyjä perunoita, moho-dippien kera. Männä kesänä keitin suomalaisia uusia pottuja samalla ohjeella, ja erinomaisia olivat. Mössöistä en saanut alkuperäisten hyviä.

6 kommenttia:

 1. Nami simpukat, tykkaan!
  Pitkaanko siella Kanarialla majailet? Minne Malta jai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam, nam! Just nyt olen Suomessa. Kanarialla olemme olleet kahteen eri otteeseen. Tänä keväänä teen pomppu-matkan Italiaan, Maltalle ja Teneriffalle! Siis vain pompin paikasta toiseen. Siitä sitten enemmän.

   Poista
 2. Toivottavasti saat eksperttien apua tuohon kuvansiirto-ongelmaasi. Sen pitäisi kyllä sitten onnistua.
  Nam, papas arrugas, silloin Tenerifellä myöskin tykästyin niihin, ja tein joitakin kertoja kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien siirtäminen olisi tarpeen, sillä nykyään mukana on vain kamera, ja siellä ne tämän hetken kuvat ovat. Nyt täytyy käyttää historiallisia kuvia, joita kyllä riittää! Kanarialla papasit syödään kuorineen, mutta minä kyllä kuorin ne, koska suola ei ihan niin terveellistä olekaan.

   Poista
 3. Luulin hetken, että olet muuttanut Kanarialle?
  OK. minä en ole viitsinyt edes opetella puhelimesta kuvia blogiin. Ehkä syy, etten osaisi, toisaalta mun puhelin on vähän alkukantainen. Silloin tällöin tarviin digiavustajaa.
  Varmaan sinäkin avun saat, kun maltat odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvista niin voisi päätellä, ja jos jälkikasvu saisi valitä, hän muuttaisi sinne kokonaan. Minua jarruttaa vain tuo valtava korkean paikan kammo. Tuosta kuvien siirrosta vastasin edellisessä vastauksessani Jaelille. Onneksi suvussa on noita diginatiiveja, toinen on just nyt Italiassa ja toinen Espanjassa.

   Poista