lauantai 7. toukokuuta 2016

Rollaattorit esiin

Keuruun vastaanottokeskuksen (VOKIN) asukkaista moni haluaa auttaa toisia avun tarvitsijoita. Ja mikä sen parempi kohde kuin vanhukset. Keuruun Eläkeliitto otti yhteyttä, ja siitä alkoi ns Rollaattoriprojekti. Ensin tutustuttiin kulkupeleihin, mutta koska kevätsade yllätti, päätettiin aloittaa tutustuminen sisätiloissa...


... ilmapallolentiksellä. Lisäksi laulettiin ja leikittiin. Kun turvapaikanhalijat esittivät omia tanssejaan, innostuivat vanhukset valssaamaan...

... niin että kun sitten oli aika lopettaa ensitapaaminen, kaksi mummoa unohti rollaattorinsa juhlasaliin ja antoi apulaisten taluttaa itseään.

Rollaattoriprojektia on nyt tarkoitus toteuttaa kesätorstaisin, jolloin Keuruulla on toripäivä, jotta mahdollisimman moni vanhus pääsee mukaan torin hyörinää seuraamaan kahvikupin ääressä.


Huomenna on äitienpäivä. Tässä meille kaikille tuoksuvaa juhlapäivää.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös vaan! Ei enää oikein saa kaikua se, että kukaan ei välitä vanhuksista! Mukaan Rollaattoriprojektiin lähtevät myös VOKIN yksin Suomeen tulleet alaikäiset, joita heitäkin on yli 30. Kaipaavat jotain tekemistä koulun kesäloman ajaksi.

   Poista
 2. Samaa mielta, hieno idea.
  Hyvaa juhlapaivaa huomiselle!
  Tiina

  VastaaPoista