maanantai 22. joulukuuta 2014

Rauhallista Joulua

Nyt sitä on - LUNTA! Ja taitaa pysyäkin, koska pakkastakin on muutama aste. Ihanteellinen joulusää. Mutta missä ovat punatulkut ja tilhet? Pihlajissa riittäisi ravintoa. Ei muuten näy varpusiakaan, ainoastaan räkättirastas- ja naakkalaumoja varisten ja harakoitten lisäksi. Tintitkin taitavat viihtyä vielä metsiköissä.


Tämä tintti on uppoutunut useamman kerran tähän Kotiblogit -lehden jouluiseen antiin. Tässäpä muutamia lehdessä esiteltyjä parhaita käsityö- ja askartelublogeja:
- valkoinenpuutalokoti.blogspot.fi
- arroyodelavita.blogspot.com
- arjentimantteja.blogspot.com
- hallatar.blogspot.fi
- omankodinonnea.blogspot.fi
- kotilaituri,blogspot.com
- tanni-kotipellolla.blogspot.fi

Lehdessä on lisäksi upeita puutarha-, sisustus-, ruoka- ja matkablogeja. Ja kun jokaisessa esitellyssä blogissa on bloggareiden omia suosikkiblogeja, katsomista ja ihailemista riittää koko rahan  (5,95 e) edestä.

Minä olen tyytynyt askartelemaan semmoisia juttuja, joissa samalla voi ihastella Kaisa Mäkäräisen mahtavaa menestystä. Kahdet sukat on jo odottelemassa ensi joulua!

Tämä toissa päivänä ottamani kuva Keuruun vanhasta kirkosta olkoon joulukorttina teille kaikille, varsinkin pikkusysterille ja miehelleen sinne kauas Israeliin. Kiitos korteista, emaileistä ja sain kortin jopa avaruudesta. Saapasmaalaiset ylpeilevät tänä jouluna ensimmäisen italialaisen naisastronautin avaruudessa ottamilla kuvilla.

Rauhallista Joulua
Gud Jul
Merry Christmas
Buon Natale
Felice Navidad
FröHliche WeiHnachten

Suomi Ruotsi Norja Tanska Venäjä Viro Saksa Belgia Hollanti Englanti Irlanti Italia Malta Ranska Sveitsi Espanja Tsekki Slovakia Kreikka Puola Valko-Venäjä Ukraina Israel Etelä-Afrikka Usa Kanada Venezuela Kiina Intia Japani Singapore Malesia Indonesia
- maat joista blogini lukijat ovat. Kiitos teille kaikille.

10 kommenttia:

 1. Kaunis tuo vanha kirkko. Varsinkin lumikoristuksilla.

  Hyvaa joulua Lissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis on kirkko myös sisältä, mutta mieluummin kesäisin - ilman turkkia. Hyvää joulua sinnekin.

   Poista
 2. Et taida oikein tykätä h-kirjaimesta. FröHliche WeiHnachten toivottaa nimimerkki Pilkunviilaaja: ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tulee hyvin usein kaikenlaisia kirotusvireita! Sinua minä mietinkin, kun kirjoitin tuon saks terve-dyksen! Muistan, että viime vuonna sinulla oli jokin toisenlainen pilkunviilaus, mutta laiskimuksena en viitsinyt tarkistaa, mikä se oli. FröHliche WeiHnachten sinnekin.

   Poista
 3. Täällä vallan kielillä toivotetaan jouluja.
  Kiitos Lissu.
  Häid Jõule ja Head Uut Aastat tällä Suomen lähisukukielellä.
  Ihmettelit, minne ovat tiaiset kadonneet. Tänne ne ovat tulleet! Ainakin niitä on paljon vieraina meidän lintulaudoilla.

  VastaaPoista
 4. Häid Jöule vaan sinnekin! Pihlajat ihan notkuu marjoja, mutta syöjiä ei näy. Onkohan metsät olleet vielä niin ruokaisia, ettei tänne kylille napostelijoita ole riittänyt? No, varmaan joulupakkaset laittaa niihinkin siipiin vipinää.

  VastaaPoista