maanantai 9. heinäkuuta 2012

Lisää rompetta

Käväistiin Kangasalan Rompemarkkinoilla - jos nyt neljän tunnin kiertelyä käväisyksi voi kutsua. Paras rompe, jonka minä löysin, oli lähes kilon verran pellavalankaa - 1,50 euroa. Siitä tulee vaikkapa upeita nappeja/koristeita (googlaa Dorset buttons). Löysin sieltä muutakin, mutta olisittepa nähneet kolmen muun daamin 'saalista'. Ihan kaupan voisivat aarteillaan perustaa, jos niistä yleensä hennoisivat luopua. Lisäksi pari daameista olisi helposti voittanut tinkimisen mestaruuden. Ammattilaisia! Minä sain lisätuomisina komean röhän, sillä koska oli hirveä helle, autossa oli tosi tehokas ilmastointi, jota minä en ilmeisesti kestänyt. Köh, köh!

Rompetorille tultiin näkymään ja näkemään! Minulle oli lisäajanvietettä se, kun sain seurata - hieman etäämmältä - eri-ikäisten Poikien silmien kiilumista kaikenlaisten Aarteiden äärellä. Kotiin vietiinkin vaikka mitä, ilmeisen tarpeellista. Minulle ensimmäinen tämän sortin kokemus, mutta ei varmaankaan viimeinen.

Lisää rompetta löytyi  Keupan kirppikseltäkin. Muutamalla eurolla nämä löydöt. Tykkään.

Tänään piti lähteä tutkailemaan mansikkamaan satoa. Mutta ei tuommoiseen vesisateeseen oikein viitsi mennä. Eilen oli pienoinen ukkosmyräkkä, ja silloin alkanut sade jatkuu, jatkuu ja jatkuu. Ensimmäiset mustikatkin odottelevat... Suomeen tulossa erinomainen sato, lehtitietojen mukaan. Mutta eihän tuonne pääse nyt itse asiaa tarkistamaan. Täytyy verottaa viime vuoden satoa tuolta pakkasesta.

8 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä olet tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Oijoi, minullakin on haaveena päästä joskus rompetorille käymään =). Hyvän näköisiä vaatteita olet löytänyt, lihaville vaan ei tahdo löytyä kirppareilta juuri mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä elämys koko rompetori. Toivottavasti pääset joskus hypistelemään. Lihava??? Hyvin muodostunut saa kyllä etsiä, mutta kyllä nykyisin joskus tärppää.

   Poista
 3. Onpa nättejä löytöjä
  Paranemista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin tuo punainen mekko on ollut ahkerassa käytössä.

   Eilen piti mennä apteekin rohto'torille', sillä alkoi röhä olla semmoinen. Nyt jo vähän helpottaa.

   Poista
 4. Toisen roju on toisen aarre. Niin se vaan on.:).

  VastaaPoista