perjantai 9. heinäkuuta 2010

Aaaahhh autuutta

Eilisen pàivàn kulkuvàline oli vene, ihan tavallinen soutuvene. Kokka kohti Keuruselàn aaltoja.
Lumpeet ja ulpukat tàplittivàt rantojen tuntumaa. Silkkiuikkuàiti/isà yritti kiikuttaa nokassaan poikasilleen pientà sàtkivàà kalaa. Lokki halusi pààstà helpolle apajalle, mutta uikkupa sukelsi veden alle ja turvaan kaislikkoon.
Vene rantaan. Nuotio palamaan. Sauna làmpiàmààn. Aaaah autuutta. Muutama tunti puhdasta nautiskelua: saunomista, uimista, makkaranpaistoa ja nokipannukahvia.
Ilta kahdeksalta kotimatkalle. Kiitos pikkusysteri ja miehensà.

8 kommenttia:

 1. Uskon kyllä että oli ihana päivä :) Meidän kylän rannoilla Päijänteessä on niin paksuja levälauttoja, ettei uskalla mennä uimaan. Tytär jo sai ihottumaa siitä selkäänsä. Kunnon sade tuntuisi nyt kyllä ihanalta.

  VastaaPoista
 2. Tuolla retkellä olisin mieluusti ollut mukana. Täytyy jotenkin yrittää hivuttautua vesille vielä tänä kesänä. Kesä on siellä, veden äärellä. Olen ihan kade :)

  VastaaPoista
 3. Päiväsi kuulostaa mukavalta.Mekin kohta, veden ympäröimänä.

  Lapset ovat uineet vasta kerran, oli kuulemma aivan liian kylmää..

  VastaaPoista
 4. Ihanalta kesäiseltä retkeltä kuulostaa...Ah,jäin kaipaamaan Suomen suvea,on se vaan niin kaunis!

  VastaaPoista
 5. Tämä kesä on niin hyvä. Heinäkuu on ollut kelien ja luonnon puolesta yhtä autuutta. Tommonen kesäretki on kyllä vielä tekemättä.

  VastaaPoista
 6. Sude: Kurja juttu nuo levàt. Keurusselàllà en ole kuullut ainakaan vielà sità olevan. Toivottabasti ei tulekaan. Sade virkistàisi myòs luontoa.

  Kirjailijatar: Koska olen syntynyt vesien ààrellà, en varmaan koskaan voi kotiutua vedettòmààn maisemaan. Tervetuloa Keuruulle, kaupunkiin, jonka keskusta on rakennettu viidelle saarelle!

  Pikkujutut: Jàrven pintavesi tààllà on kuin linnun maitoa! Mukavia pulikoimisia vaan.

  Yaelian: En halua enàà koskaan olla kesàà pois Suomesta. Muualla voi piipahtaa, mutta tànne kesàksi, hyttysten kaveriksi.

  Outi: Yhtà autuutta vain jatkuu... Retket evàineen kuuluvat kesààn, maalla tai vesillà.

  VastaaPoista
 7. Kertomasi kuulosti täydelliseltä kesäpäivältä :)

  VastaaPoista