lauantai 5. joulukuuta 2009

Hyvàà itsenàisyyspàivàà 2009

Tàllaista tànààn Keuruun Tarhialla. Huomenna pàivàllà itsenàisyysjuhliin mummon kanssa. Huomen illalla Tarjan juhliin vapaa-asussa. Kaikille suomalaisille rauhallista eloa ja oloa. Kiitos kaikille veteraaneille, naisille ja miehille, jotka meille rauhan ovat aikoinaan mahdollistaneet.

11 kommenttia:

 1. Samoin sinulle hyvää itsenäisyyspäivää ja mukavia juhlia!

  VastaaPoista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää, hyviä juhlia ja kiitos minultakin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja hyvää huomista sinnekin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille. Juhliin mummon kanssa làhdòssà. Papan haudalle vietiin eilen mm pienoislippu! Hànen hautakivessààn on veteraanimerkki.

  VastaaPoista
 5. Vaikka täälä aina säännöllisen epäsäännöllisesti käynkin, ei minulle ole vielä selvinnyt se salaisuus, joka sinua tempoo kahden maan välillä? lieneekö kuitenkin rakkaus?

  VastaaPoista
 6. Hyvää itsenäisyyspäivää. Toivottavasti juhlasi olivat onnistuneet.

  VastaaPoista
 7. Sitäpä, kiitollisuutta. Kippis!

  VastaaPoista
 8. Satu.p: Kiitos, samoin!

  Eilen tànààn huomenna: Italian salaisuus on todella rakkaus: Tyttàreni Elena, joka on siellà asunut nyt jo yli 20 vuotta.

  Satu (jàrven rannalla): Kiitos! Onnistuneesta pàivààstà lisàà seuraavassa postauksessa.

  Satu (kahvia nauttimassa): Kippis!

  VastaaPoista
 9. Niin juuri kiitos kaikille tahoille - niin sukankutojille kuin ryömijöille. Ajatus tuo aina kiitostipan silmään, niin tärkeitä nuo ihmiset ovat :)

  VastaaPoista
 10. Valkoinen persilja: Itsenàisyytemme oli todella hiuskarvojen varassa, siis sekà koti- ettà eturintamien naisten ja miesten. Siità lisàà seuraavassa postauksessa.

  VastaaPoista