maanantai 19. lokakuuta 2009

Arvailua

Làppàri on edelleen bittitohtorilla. Joten mennààn ilman kuvia. Minusta on tullut elàintarhan omistaja. Mutta minkàlaisia elàimià? Taas olisi pari postikorttia jaossa kaikkien arvaajien kesken. Sàà on ollut edelleen tuulinen. Se taas tuo esille tàmàn maan rakennustaidon: ilmanvaihto on taattu ilman koneitakin. Keskiviikkona pitàisi hieman helpottaa. Jos vertaa viime vuoden lokakuuta, ero on làmpòasteissa làhes 20 astetta. Eikà silloin ollut tàmmòisià tuulia. Se siità kuvitelmasta, ettà Italia on KESAlomamaa. Lomamaa kyllàkin, mutta ei KESAmaa. Eilen oltiin sitten làmmittelemàssà. Viterbon termeillà. Siis kylpylàn ulkoilma-altaissa, johon maan sisàltà tulee kuumaa mineraalivettà. Pari kolme tuntia kun siellà lilluttiin, olikin jo raukean làmmin olo. Nyt làhdetààn ostamaan minulle uudet rillit. Mukavaa alkanutta viikkoa teille kaikille.

13 kommenttia:

 1. Koiraihmisenä arvaan, että kulkukoiran olet saanut kaveriksi ja koska eläintarha ei tarkoita yhtä eläintä, niin tämä kulkukoirapa olikin naaraspuolinen ja sillä sanotaan kolme söpöistä pentua....?

  VastaaPoista
 2. Ötökät kipittää pitkin harjanvartta ja hakee tuulelta suojaa?

  Kuumat altaat on ihania! Japanissa lilluttiin niissä pitkään, juotiin salaa siideriä sekä katseltiin vuoristoa, oli rentouttavaa :)

  VastaaPoista
 3. Toivon, että se ei ole mikään pikkuötökkäeläintarha. Ainakaan itse en tykkäisi sellaisesta. Veikkaan, että perhoset ovat tulleet tuulelta suojaan parvekkeellesi kukkuruukun taakse. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. En osaa arvata, ehkä kissa? Toivottavasti löytyi sopivat rillit.Ja hyvää loppuviikkoa ja toivottavasti se läppärikin pian korjaantuu..

  VastaaPoista
 5. No ihan samat kuin täällä varmasti, eli jyrsijäinvaasio! Sekä lattian alla että vintillä rapisee, ja rapisee siihen malliin, että jossain on vähän isompaakin kaliiberia! :( Hyi hemmetti, että en tykkää yhtään.

  Tosin tiaisetkin lentelivät ja koputtelivat seinää eilen, outoa.

  VastaaPoista
 6. Koiria tulla tupsaa täällä päin kotiin, joten arvaukseni on koira. Läppärille toivotaan pikaista paremista!

  VastaaPoista
 7. Elaintarha...sulla on pienelaimia,sellaisia otokoita tai toukkia tai villakoiria.

  Heilautan taallta sulle sen 20 astetta. +20 olisi passeli tannekin. En jaaaaksa enaa tata lampoa.Merenpintakin on laskenut niin rajusti etta tsekkailin jo tsunamia aamulla muttei viela tullut :).

  VastaaPoista
 8. Vàliaikakommenttia kaikille: Bittitohtori matkoilla, joten làppàri jatkaa lomaa... Elàintarha-arvailuaika jatkuu...

  VastaaPoista
 9. Hämikset valloittaneet paikat?

  VastaaPoista
 10. Meille tuli Tunisian tuliaisina taateleiden mukana joitakin koita, ja kuukausikaupalla olemme yrittäneet päästä niistä eroon.:( - Toivottavasti Sinulla ei ole sellaisia kotieläimiä?

  VastaaPoista
 11. Bittitohtori on italialainen, siis tàytyy vain odotella... Ensi viikon alkupàivinà arvon korttien saajat. Hyvàà viikonloppua kaikille!

  VastaaPoista
 12. Veikkaan, että talvikärpänen!
  Toivon kovasti, että tietsikkasi rupeaa olemaan kunnossa.

  VastaaPoista
 13. Se on joko kissa tai geggo. Mitenkähän tuo viimeksimainittu kirjoitetaan ?
  -seija-

  VastaaPoista