perjantai 20. maaliskuuta 2009

Kylmää ja lämmintä - cold and warm

Avantouinti pelasti kymmenisen vuotta sitten minut kortisonikierteeltä tai olkapääleikkaukselta. Kiitos ystävälle, joka minut avantoon houkutteli. Swimming in an icy lake saved me ten years ago from pain drugs or the shoulder operation. Thank you my friend. You took me to this cold bath first time.
Toisen maani lämpöiset lähteet tuovat koko kroppaan taivaallisen olotilan ja vedessä voi viipyä hieman kauhemmin kuin talvisessa avannossa. Jo muinaiset roomalaiset viihtyivät näissä maisemissa.
The warm baths in my other country make me feel like in heaven and I can stay there hours and hours, not some seconds like in an icy winter lake in Finland. No wonder that the ancient Romans enjoyed the same baths.
Avantoon tai lämpimille lähteille mukaan tämä kirppiksiltä löytämistäni vanhoista pellavapyyhkeistä tällä viikolla tuunaamani kylpytakki.
To the cold or warm baths I will take this bath rope, which I made this week from old linen cloths found in flee markets.

4 kommenttia:

  1. Ensimmaiseen en lahtisi millaan, toisessa voisin kayda vaikka joka paiva.

    Hieno tuo kylpytakki. Pellava on ihanaa, kun se kaytossa pehmenee.

    VastaaPoista
  2. Elena: JOS olkapääni ei olisi silloin ollut niiiiiiin kipeä mitä oli, en tiedä, olisinko avantoon pulahtanut. Siis kiitos ystävän lisäksi myös kivulle tästä halvasta ja tehokkaasta lääkkeestä.

    Kylpytakin valkoiset osat ovat pellavapyyhkeistä, jotka olivat käytössä pehmenneet silkinpehmeiksi. Eivät nyt hierrä niskaa tai ranteita. Pyyhkeitä on vielä. Täytyy miettiä, miten niitä tuunaisi.

    VastaaPoista
  3. Ensimmaiseen miettisin minakin menoa, toiseenkin menen vasta kun on tosi lammin, eli heinakuussa :).
    Upean kylpytakin olet tehnyt, kevytkin varmasti kuljetella. Minulla nousee kirpparikuume sita mukaa kun naen ihmisten ostoksia ja tuunauksia.

    VastaaPoista
  4. Pikkujutut: Kun minä lähden SHOPPAILEMAAN, se tarkoittaa yleensä kirppikselle menoa. Muuten en ostoskeskuksissa juuri viihdy, paitsi Ikeassa - ja kangaskaupoissa - ja lankakaupoissa - ja kirjakaupoissa - ja kukkakaupoissa - ja ... TOREILLA. Lissu

    VastaaPoista