lauantai 10. helmikuuta 2024

Kaikin aistein


Eilen iltalenkillä kuvasin tämän 'virkatun talon', siis mummon neliöillä kuorrutetun rakennuksen. Historiaa asialle en tiedä - vielä. Neliöt ovat jo auringon haalistamat. Jospa vain jossain prosessi olisi dokumentoituna! 
Matkalla katse löysi paljon silmänruokaa.


Silmänruokaa löytyi äsken matkalla kerholle. Pasuunakukkaa jaksan aina ihailla. Tuoksua pitäisi tulla nuuskimaan vasta illan tullen. Myrkyllinen kasvi kuin mikä. Andien ja Amazonasin shamaanit käyttävät kasvia huumeena. En kokeilisi, sillä jo pienikin liika-annos voi olla tappava. Huiiii!


Aamulla leivoin karjalanpiirakoita, siis kanarianpiirakoita, koska jauhot olivat mitä sattuu. Lopputaikinasta tein pikkuisia rieskoja.


Jälkiruoaksi voitin äsken kerhon bingossa suklaata ja Marjatan leipomaan pullapitkon. 

4 kommenttia:

 1. Onhan ollut herkkupäivä..
  Talon ulkovuorauksen muutamissa kohden neulos on venynyt. Pitäisi jo korjata?
  Minulla on joskus kasvanut monta vuotta pasuunakukka, sitten se kuoli.
  Onnittelut bingo-tuurista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, suklaan annoin pois, sillä se ei kuulu minun herkkulistalle, pulla odottelee pakkasessa, mutta piirakoita ja pikku rieskoja söin. Pitäisiköhän seuraavalle keikalle ottaa lankaa ja parsinneula mukaan. Ja tietysti tikkaat ja laastaria.

   Poista
 2. Wau mikä "nuttu" talolla.... saanko jakaa tuon kuvan ystävälleni, joka äidilleen teki juuri koko suvun avustuksella vastaavan torkkupeiton... Seuraavaksi ideaksi siis.

  Kanarianpiirakat näyttää ihan "karjalaisilta" - wau, olet viitseliäs....

  Olikos teillä siellä jotkut "vaalivalvojaiset"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuttu on jo virttynyt, mutta laita toki kiertoon!
   Pellillinen piirakoita tulee nopeasti, kun syödäkin täytyy. Tykkään touhuta keittiössä ja rakastan istua ulkona valmiiden herkkujen ääreen. Eilen istuin kotona sohvalla läppärin ja pienen cava-pullon kanssa!

   Poista