maanantai 12. helmikuuta 2024

Elämä jatkuu, vapaana ja makeana


Kukka Haavistolle hyvästä kisasta! 

Tämän uuden kukkaroni guanchien symboli, vapaa mies/ihminen, sopii mielestäni hänelle hyvin. Vapaampaa tulevaisuutta? 

Ei tässä eilen juhlamekkoja illan vaalivalvojaisiin surruuteltu, vaan mitä? Parhaan arvelun palkitsen postikortilla. Laittakaapa aivot hommin. Aikaa tämä viikko.

Tykkään taateleista, ja tämmöinen pussi tarttui kaupasta mukaan. No, kotona en saanut suuta makeaksi, koska pussissa on taateleista tehtyä JAUHOA!!!! Kyllä sen olisi saanut selville, jos olisi tutkinut pussin tekstiä, mutta kun olen kuva-ihminen, en teksti-ihminen.

Maistoin jauhoja. Makeaa! Jälkipolvi toi sitten kaupasta oikeita taateleita. Tein taikinan Googlen avulla ja korvasin tavallisen sokerin mantelijauheella ja ripsautin lisäksi hyppysellinen suolaa. Kyllä maistuu - kuten näkyy.

6 kommenttia:

 1. Karnevaaliasuja värkkäätte siellä.
  terkuin martta

  VastaaPoista
 2. Käärijälle verhoja?
  helena

  VastaaPoista
 3. Voi auts, kun liian myöhään huomasin arvuuttelusi - Käärijä tuli vihreästä kyllä heti mieleen, mutta en olisi osannut yhdistää karnevaaleihin - upeita kuvia ja siellä osataan tosiaan iloita ja tehdä se näyttävästi YHDESSÄ!! Kaikki ns. Turuille&toreille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin milloinkaan. Laitanpa sinullekin postikortin, jos laitat etanaosoitteen spostiin. Kyllä täällä on enemmän yhteisällisyyttä kuin koto-Suomessa, siis suomalaisten kesken.

   Poista