lauantai 11. joulukuuta 2021

Belen 

Päivällä piazzalle asetettiin aitausta ja sen sisälle tuoleja. Kun kysyin miksi, sain vastaukseksi Belen. Nuori työmies säesti selitystään tanssiliikkeillä, joten tulkitsin tulossa olevan jonniin sortin konsertin, jossa solistina olisi joku Belen. Kun ilta sitten pimeni, kansaa alkoi liikkua enemmän, lähinnä lapsiperheitä. Sitten tuli erikoinen kulkue, Maria ja Josef seuruineen saapui Betlehemiin! Oli siis tulossa joulun aika. Piazzalle oltiin pystyttämässä seimeä, sitähän Belen sanakirjan mukaan on.

Tänään jatkamme saarella oloa vielä viikon. Siirrymme pohjoiseen. Ennen lähtöä käyn vielä katsomassa, onko Belen paikalla.On aika sanoa heippa Gran Tarajalille. Siirrymme saaren pohjoisosaan majapaikkaan, jossa nettiyhteydet saattavat toimia tai sitten eivät, joten jos blogi hiljenee, ilmestyn taas ilmoille reilun viikon kuluttua Teneriffalta. Adios!

PS. Suruni on suuri, jos en näe, tai edes pysty lukemaan Kimin viimeistä kisaa. Onneksi on you tube.

2 kommenttia:

 1. Olet melkoinen reissunainen. Siellä sun täällä. Vaihdatko paikkaa vain tutustuaksesi enemmän alueeseen?
  Kimistä on viime aikoina kirjoitettu eri lehdissä. Hän päätti lopettaa formulakisat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tämmöistä seikkailemista se aina jälkipolven kanssa on.
   Kimi on aina sankari minulle(kun). Itse viimeistä kilpailua en nähnyt, mutta seurasin Iltasanomien live-kirjoittamista. Nyt hän saa itse päättää perheensä kanssa elämän aikatauluista. Toisaalta, varmaan saamme kuulla hänestä vielä.

   Poista