torstai 2. syyskuuta 2021

Kimi Matias Räikkönen

Hän lopettaa formuloissa, siis ajamisen. Hän itse haluaa niin. Hän on oma itsensä ihan loppuun asti. Kaikki vaki lukijani tietävät, että olen vankka Kimi-fani. Olen kirjoittanut tähän blogiini 754 postausta vuodesta 2009 alkaen, ja niistä 35 postausta ovat tavalla tai toisella maininneet ihailuni kohteen. Ne löytyvät kirjoittamalla blogin vasemmassa yläkulmassa olevaan haku-kenttään Kimi.

Miksi?

Ensinnäkin hän on serkkuni, tosin ei ihan läheisintä sorttia, mutta samassa sukukirjassa olemme. Molempien juuret löytyvät Kinnulasta.

Toiseksi hän on mielestäni Suuri Persoona. Uskaltaa olla ihan oma itsensä, mutta kunnioittaa myös muita.

Nyt vain odottelen utealiaana, mihin hän ryhtyy seuraavaksi. 

Kiitos, Kimi! 

8 kommenttia:

 1. Viisas mies osaa lopettaa ajoissa. Perheelliselle miehelle ja nimenomaan Kimille löytyy varmasti vaarattomampaakin mielekästä työtä. Kunnioitettava henkilö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimi viisastui vuosien varrella, älykäs hän ollut aina! Hän on upea isä ja varmaan Minttukin tykkää! Iso Ihminen, joka tavalla.

   Poista
 2. Hyvä on tietää milloin lopettaa.En tiennytkään että olette samaa sukua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän ymmärsi lopettaa ajoissa, ettei sattunut mitään vakavampaa. Olen kyllä jossain niistä lukemattomista postauksista sukulaisuudesta maininnut. En usko, että muuten olisin formuloita niin tiiviisti seurannut. Loput tämän kauden kilpailut vielä seuraaan, sitten luulen siirtyväni muihin kisamuotoihin. Toisaalta, jos Kimi alkaa ajaa rallia, sitten olen taas kotikatsomossa.

   Poista
 3. En ole Formula-fani,mutta Kimistä tykkään. Seurasin mielenkiinnolla Maikkarin uutisten juhlalähetystä ja myöskin sen analysointia, miten uutisaihe "lyö itsensä läpi". Kimin uranlopetus oli sen päivän pääuutinen. No presidenttiparin koirasta tuli superjulkkis jo pentuna. Suloinen sellainen kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimi on Kimi. Toista ei formuloihin tule. Luulisin. Jopa Alonso antoi hienon arvioinnin entisestä tallikaveristaan, vaikka kilpa-aikana mollasi häntä mennen tullen. Uskon, että Kimin reiluutta kilpakumppaneitaan kohtaan arvostetaan suuresti. Ja ne ikimuistoiset jäämiesmäiset lausahdukset jäävät elämään pitkään. Todennäköisesti tämä kausi tulee olemaan minullekin viimeinen siinä lajissa.

   Poista
 4. Ainakin formuloista tulee tylsempiä ilman Räikköstä ja hänen lausuntojaan.
  helena

  VastaaPoista