perjantai 13. marraskuuta 2020

Shoppailua

Tohtorila on vielä ihan sulissa vesissä. Olin ihan riemuissani, kun veteen oli pulahtanut kaverikseni kolme sorsaa.

Sen sijaan hieman mutristin suutani kääntäessäni uusien toppishousjen lahkeita ja huomatessani, millaista saattaa olla made in china -laatu. Yksi sivusaumoista pursusi täytettä, mutta onneksi oma laaduntarkistukseni havaitsi itse sauman olevan ihan ok. Ainakin toistaiseksi. Kävin kaupassa näyttämässä kuvaa, mutta koska muuten tykkäsin housuista, en halunnut niitä vaihtaa, eihän hintakaan ollut päätäni huimannut.

Sen sijaan melkein nukunkin uusien talvilenkkareitteni kanssa, ja laatu maksaa aina itsensä takaisin. Sitä paitsi kengät haluavat aina ulkoilemaan!

Eivät ole vuodet veljeksiä. Siitä todisteena nämä kaksi kuvaa: ylempi kuva on otettu tasan vuosi sitten ja alempi tänä aamuna. Öisinkin on nyt yhtä lämmintä kuin päivisin. Onpa joinain öinä ollut päivää lämpimämpää.

Ja lopuksi vähän aivorasitetta tai tietämystä: Mikä on tämä kapistus? Tietääkö kukaan? Helena?

10 kommenttia:

 1. Minä vaan luulen tietäväni kaiken, en oikeasti tiedä paljoakaan, hah. Arvaus: leivänpaahtimen murunkeräin tai miksi sitä sanotaan.
  helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on kuitenkin se, että sinä tiedät tai sitten etsit tiedon! Olen huomannut. Niin tämän leivänpaahtimenkin kohdalla. Minulle asia selvisi ihan vahingossa, kuin luin asiasta jossain netissä.

   Poista
 2. Kapinettasi en ala arvailemaan, mutta tuollaiset lenkkarit tahdon, jotka haluavat ulkoilemaan. Pitää laitaa ovi huolella vain kiinni, etteivät omin nokkineen lähtisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kapine on ollut tuossa pöydän nurkalla vuosia, enkä ole tiennyt sen olevan olemassakaan. Nuo lenkkarit ovat IHANAT, sisälläkin minua houkuttelemassa.

   Poista
 3. Kiva että pääset vielä uimaan.Täällä on tosi lämmintä ,en muista näin lämmintä marraskuuta, tänään päivälläkin oli melkein 30 astetta,huh.
  Hyvältä kuulostavat lenkkarit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pulahtanut sulaan järveen avantoa odotellessa. Kesällä en uinut kuin pari kertaa. Vesi oli liian lämmintä. Heh!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sinä ja Helena tiedätte kapineen käyttötarkoituksen. Täytyy näköjään tutkia uuden tavaran käyttöohjeet aina tarkkaan. Helpottaa kummasti käyttöä.

   Poista
 5. Hyvää nimipäivää!

  Putsaan leivänpaahtimen usein, joten pohjalevy näytti tutulta, vaikka muoviosa onkin erinäköinen.
  Täällä myrskyää, edes houkuttelevat talvilenkkarit eivät saisi ulos kaatosateeseen.
  helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan, täältä myrskyn silmästä. Kävin äsken viemässä autoni yösäilöön luvattua pakkasyötä pakoon ja kastuin tullessa oikein kunnolla.
   Minä olen tähän saakka putsannut paahtimeni ravistamalla sitä alassuin. HÖH!

   Poista