tiistai 18. elokuuta 2020

Multian kesä-Guggenheim

Maanantaina piipahdin Multialla ja kävelin läpi Härkölammen ympäristötaidenäyttelyn. Sisko Mikkilän ikäihmisen koronavuodatusta ja pyykkirantaa tutkin hyvän tovin. (Huom tuo Tyko Sallismainen Pyykkärit-teos on tehty maalamalla pyykkipojat tauluksi!)
Toinen teos, joka vaikutti kovasti oli Jaana Kekkosen vanhan palaneen riihen uudelleen synnyttäminen taide-elämykseksi.

Sylvia Valkolan Method Putkiston kohdalla oli nauru herkässä. Mutta arvaattekos, miten Valkola on teoksensa tehnyt? Kertokaapas se minulle.

6 kommenttia:

 1. Jänniä ja hienoja taideteoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykytaide on aina haaste omalle ajattelulle, mukava haaste. Menen sunnuntaina uudelleen kiertämään tuon polun yhden sinne oman jälkensä jättäneen kanssa.

   Poista
 2. Räsymattoja ja salaojaputkea?

  Siinä on pyykkipoika poikineen Pyykkäreissä, on totisesti välähtänyt tekijällä, sitä paitsi vaikuttava lopputulos. Pointillismia?
  Tämäkin taidenäyttely olisi jäänyt näkemättä ilman blogiasi (vink vink).
  helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jo kyllä kerran vastasin tähän sinun postaukseesi. Jos se vielä seilaa taivaan tuulissa, niin seilatkoon. Vai räsymattoja ehdotat ... hmmm ... Minä niin tykkään nykytaiteesta yleensä, ja varsinkin kun pienessä maalaiskunnassa voi nähdä näinkin hienoa taidetta, sitä kannattaa näyttää muillekin. Lisää tulossa, (vink, vink, vink)

   Poista
 3. Joku on saanut vakavan neuloosin ja kaulahuivi on jatkunut loputtomasti?
  helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Virkaten kiinteitä silmukoita. Haluan kysyä huomenna, tekikö Valkola sen yksin vai yhteistyönä. Siis virkkoosi! Hyvä Helena!

   Poista