maanantai 27. elokuuta 2012

Kirpputorisuunnistus

Tykkään kirppiksistä, eikä suunnistuskaan ihan vierasta ole. En ole kuin kerran eksynyt metsässä, ja siitäkin selvisin istumalla kannon päälle ja tiirailemalla ympäristöä sillä silmällä. Ja ei kun autolle päin.

Kirpputorisuunnistus. Mitäs se sitten oikein on? Keuruulaiset innostuivat kauppaamaan tavaroitaan omissa kotipihoissaan ja kimppapaikoissa. www.taisku.net/kirpputorisuunnistus


Eniten kansaa suunnisti tämän sinisen rakennuksen ovesta sisään...

Keuruun entisen rautatieaseman nykyisen omistajan ehtymätön aarrevarasto aseman piharakennuksessa oli auki ensimmäistä, vaan ei todennäköisesti viimeistä kertaa. Todellinen keräilijän taivas. Varsinaisessa asemarakennuksessahan kesäisin on suosittu näyttely erilaisin teemoin.

Minä suunnistin sinne tänne. Ihastelin, mutta tällä kertaa en langennut mihinkään. Voiko se oikeastaan olla tottakaan??? Ensi kesänä taidan itsekin parkkeerata johonkin, jos hennon omista aarteistani luopua. Edes joistain. Mahtuisi tähän huusholliin itsekin paremmin.

20 kommenttia:

 1. Minusta Suomeen voisi kehittää sellaisen korttelikirppis- perinteen. Vuosittain turhat kamat kellareista esille ja myyntiin. Anoppilassa olivat kerran järjestäneet ja hyvin oli tavara tehnyt kauppansa. Myivät vain onnettomat yhden keinutuolin, jota minä olin havitellut saavani sitten joskus, kun meillä on Suomessa koti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno idea! Toivottavasti edes tuosta lauantaon kirppissuunnistuksesta tulee perinne! Kyllä sinä sitten joskus kiikkustuolin löydät.

   Poista
 2. Mahtava juttu tuollainen suunnistus! Minä löysin ostettavaa jo noiden sinun kuviesi perusteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ensi laitapas ensi vuonna mieleesi koukkaus Keuruun kautta!

   Poista
 3. Sain Jaelilta spostia, ettei blogiini pääse kommentoimaan,kun siellä on se kauhea sanavahvistus -juttu! En tiennytkään moisesta mitään, enkä kyllä osaa sitä poistaakaan. Osaatteko te auttaa? Muutenkin bloggeri on TAAS tehnyt joitain uudistuksia (?????) kysymättä minulta lupaa. Heh, heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene sinne sivulle, josta pääset katsomaan tilastoja ja kirjoittamaan tekstejä yms. Klikkaa sieltä kohtaa Asetukset. Sen jälkeen klikkaa Kommentit- kohtaa. Kun siellä selaat alaspäin tulee kohta jossa lukee "Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa." Siellä sinulla on raksitettu kohta Kyllä. Vaihda raksi kohtaan Ei. Sitten napsauta sivun alalaidassa olevaa Tallenna asetukset- näppäintä ja sanavahvistuksen piina on meiltä ohitse:).

   Poista
  2. Voi kiitos, sinä enkeli!! Olin kyllä jo yrittänyt itsekin TEHDÄ JOTAIN, mutta vasta sinun ohjeesi auttoi. Kirjoitanpa Jaelille, jotta hän voi kommentoida, onnistuinko.

   Poista
 4. Mä löysin Muumimukeja <3
  Oli niin hieno päivä et toivottavasti tulee perinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivon minäkin, vaikken tällä erää ostotuulella ollutkaan.

   Poista
 5. Tuonne ei meikäläistä vois päästääkkään, menis viimeisetkin leipärahat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sitois sun kädet selän taakse ja .... Heko, heko.

   Poista
 6. Mahtavaa! Meillä on ollut tapana yhden kaverin kanssa aina vähintään kerran vuodessa tuossa meidän talon edessä olevalla vanhalla parkkiksella järjestää parkkiskirppis, johon saa kuka vaan tulla myymään, kunhan osallistuu lehti-ilmoituksen hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Kuulemma ensi kesänä uudelleen. Täällä oli hieman kyselyä, miksei lehdessä ollut ilmoitusta, mutta kun puskaradiokin toimi, eikä minkäänlaisia maksuja olleet järjestäjät halunneet.

   Poista
 7. Nuo nukenvaunut sykähdyttivät.
  -seija-

  VastaaPoista
 8. Metka juttu tuollainen kirpputorisuunnistus. Näyttää olevan tavaraa. Kävin minäkin tänään kirpparilla, etsin keittiön seinälle kelloa ja toiseksi maastovaatteita, kumpaakaan ei ollut. Täällä päin on mielestäni todella vaatimattomat kirpparit, tarkoitan, ei tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvä syy tehdä retki tänne Keuruulle ensi kesänä!

   Poista
 9. Koitetaanpa nyt sitten kommentoida, jos se sanakysely olisikin se syy, minkä takia en saa juuri koskaan kommenttejani perille Bloggerin blogeihin.

  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 10. Kas, kommentti meni eka yrityksellä. Jee!

  VastaaPoista