torstai 1. joulukuuta 2011

Askartelua ja urheilua

Casa mia-lehden joulukuun numero on tàynnà yhtà sun toista. Suurin osa menee minun makuni ulkopuolelle, mutta muutamia voisin itsekin kokeilla.

Minulla vaan on vielà tàmà lumipalloprojektikin kesken. Kàvin naapurikylàn suurimmassa kangaskaupassa kyselemàssà vanua. Noup! Mutta minulle saatiin myytyà tyynyn sisus, josta voisin nyppià vanun palloihini!?! Nyt on muutama pallo MELKEIN valmis. Pienimmàt ovat ihan ok, mutta nuo isoimmat jàtàn suosiolla tàyttàmàttà. Lanka on jotain epàmààràistà. Niissà on hopeakuitua mukana, joten ne vàlkehtevàt kuin lumikiteet. Ei kovin helppoa kutoa, eikà purkaminen onnistu ollenkaan! Yhdestà keràstà tuli mukava mààrà koristeita. Malli on sieltà Amazonista, josta aikaisemmin kerroin.

Ja mikàs se siinà? Ensi vuoden kalenteriin on jo ilmestynyt tietyt merkinnàt. Totta kai formuloiden pàivàmààràt, sillà nyt on tiedossa mielenkiintoinen vuosi, sillà...

... nyt tiedetààn varmasti, ettà Kimi on mukana. Tosin eri tallissa, mità alkuun 'tiedettiin'. Saapasmaalainen lehtikin on innoissaan. Tosin heti ensimmàisessà kappaleessa kerrotaan jààmiehestà, jonka mielestà haastattelut ovat vain ajan hukkaa. Yhdessà lauseessa kiteytetààn saapasmaan kulttuurinen mielipide Kimistà: Hàn ei koskaan olisi ihanteellista seuraa illalliselle, mutta ajaa hàn osaa. Mutta onko se ihme, jos tàssà maassa kieltà osaamattomana jàà seurustelun jalkoihin. Itse olen niin monta kertaa tuntenut itseni 'tyhmàksi', kun en ole mukana pysynyt! Tervetuloa saapasmaalaiset Suomeen kokemaan jotain vastaavaa. Siis jos ette osaa edes auttavasti englantia, suomeahan te ette kuitenkaan useimmat osaa.

Mutta jalkapalloa te kyllà osaatte pelata. Eilen illalla pitkàstà aikaa kylàn naisjoukkue harjoitteli parvekkeeni alapuolella olevalla kentàllà. Klo 21.00 illalla!!!

10 kommenttia:

  1. Hiphei, olen trendeissä mukana, ainakin italialaisen trendin ytimessä :).
    Jätin nuo pallot suosiolla kesäharjoitteluun, nyt ei taivu.
    Josko nuo naiset eivät aiemmin päässeet treenille ?

    VastaaPoista
  2. Pikkujutut: Huomasin blogistasi ne enkelit! Pallot ovat mukavia telkkarikatselukàsitòità. Tulevat siinà sivussa, mutta tuommoista lankaa en kyllà enàà hanki. En ole koko syksynà nàhnyt naisten olevan kentàllà. Ovat ilmeisesti olleet opiskelemassa tms. Ihan oli mukava seurata.

    VastaaPoista
  3. Minä luulin tuosta kalenterikuvasta, että olet merkinnyt siihen maat, joihin aiot matkustaa. Ei vissiin tule tarpeeksi seurattua formuloita.

    VastaaPoista
  4. Pikkusisko: JOS minulla olisi hulvattomasti rahaa, voisin harkita osaa noista maista! Mutta tuosta kalenterista nàkee, mihin minà olen hurahtanut.

    VastaaPoista
  5. Käpypuista näinkin ohjeen jo syksyllä eräässä blogissa, jäi vaan kävyt keräämättä. Ehkä ensi syksynä? :D

    Vaan mitenkäs nuo hiiri- ja kissakoristeet on tehty? Onko sinulla niihin ohjetta? Sopisi meidän talouteen. ;)

    VastaaPoista
  6. Sea: Minulla on tààllà kolme isoa pussia kàpyjà, mutta ne on menossa takan sytykkeiksi! Katsoin noita hiiri/kissaohjeita. Hyvin helppoja tehdà. Leikkaat kaksi samankokoista elàinhahmoa. Koristelet ensin molemmat puolet erikseen niin kuin haluat ja vasta sitten liitàt kappaleet yhteen noilla aitapistoilla. Jos haluat pulleat lemmikit, tàytà hahmot vàhàn ennen viimeisià pistoja. Miaaauuuu!

    VastaaPoista
  7. Sama juttu, formulat merkitty :) Ja bileitä pidetty. Harmi, ettei Bottas päässyt kisakuskiksi. Nyt en laskekaan päiviä jouluun vaan 18.3.!
    Pallerot ovat hienoja!

    VastaaPoista
  8. Soja: 20 viikonloppua - yhtà jànnittàmistà. Bottas kyllà vielà ehtii mukaan - tulevina vuosina. Kunhan Kimi nyt opistaa osan tallia, voisihan hàn hieman suomalaisiakin suojia. Pallerot odottavat vain paikkaa, mihin niità ripustella.

    VastaaPoista
  9. Minunkin silmäni kiinnittyi heti noihin kissakoristeisiin. Sopisivat hyvin tämmöiseen kissatralouteen. Jospa ensi jouluksi ehtisi tekemäänkin, eivät näytä vaikeilta.

    VastaaPoista
  10. Kyllä askarrellessa ja formuloita katsellessa aika kuluu.

    VastaaPoista