keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Asumusero...

... kolmeksi neljäksi kuukaudeksi. Siis minulla ja tietsikalla. Tietsikka kun halusi jäädä saapasmaan lämpöön. Sinne se piiloutui jälkikasvun auton takapenkille. Ehkäpä se oli kuullut, kun olin ääneen ajatellut hankkia tänne Suomeen oman koneen. Tykkäsi huonoa, kun aiottiin jättää kesäksi ihan yksin. Onneksi se sai kuitenkin kesäkaitsijan. Kiitos vaan. Nyt sitten käyn - ainaskin alkuun - täällä upeassa kirjastossamme. Mutta toistaiseksi jäätte ilman kuvia. Mutta voinhan sen sanoinkin kertoa: I'm singing in the rain... Saapasmaan helteestä Suomen (normaaliin) juhannusilmaan. MUTTA että täällä on kaunista. Nyt lähden nukkumaan, sillä eilinen päivä oli hieman pitkästyttävän väsyttävä. Ei edes mitään lakkoa tms piristeenä. Mitä nyt yksi jakku jäi Fiumicinon lentokentälle. Ehkäpä joku sai siitä sopivan nutun. Kaikille oikein hyvää juhannusta. Palaan juhlan jlkeen enemmällä tekstillä. Ps. Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoinneille.

14 kommenttia:

 1. Mitenkäs siellä on nyt jo huono ilma, senhän peti tulla perinteisesti silloin kun me saavutaan, tänä vuonna viikoksi 29.7. alkaen. Hauskaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Suomeen ja hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Nyt olemme siis molemmat täällä Suomen puolella.Kiva kuulla että matka sujui hyvin,hävinneestä jakusta huolimatta.Minulla taas oli aivan liian pitkä matka!
  Ihanaa juhannusta Lissu!

  VastaaPoista
 4. Allu:Te pääsette keskelle Suomen hellettä, joten NAUTTIKAA Suomen suvesta.

  Maria: Satoi tai paistoi, Suomi on aina Suomi!

  Suklaasydän: Kiitos, hyvin meni!

  Pikkusisko: Kiitos vaan, ja juhannus on jo ohi.

  Yaelian: Niin ollaan. Eikös olekin kaunista. Ja tällä viikolla pukkaa hellettä. Jakku oli jo aikansa elänyt. Käynyt mm Venezuelassa. Jossa Hugo ei just nyt ole. Saas nähdä. Toivottavasti sinullakin oli mukava juhannus.

  VastaaPoista
 5. No sehän jättää paljon tilaa mielikuvituksellemme, tuo kuvattomuus!

  VastaaPoista
 6. eilen tänään huomenna: Mielikuvitusta - sekä sanallista että kuvallista - olette nyt saaneet osaksenne. Eilen piti uusi kone kotiutua, mutta tulee kuulemma huomenna... Onneksi saapasmaassa olen jo tottunut odotteluun...

  VastaaPoista
 7. Kirjastot ovat hieno juttu!
  :-) Ja tervetuloa taas kotimaahan!

  VastaaPoista
 8. Vai teki tietsikka semmoisen tepposen. Siellä taitaa olla myös valokuvat ?
  -seija-

  VastaaPoista
 9. Linnea: Suomen kirjastot ovat todellisia aarrearkkuja. Kiitos, kyllä olenkin viihtynyt.

  Seija-systeri: Tietsikat ovat semmoisia vekkuleita. Valokuvat ovat myös siellä, mitä ei ole levyille poltettuna. Nyt on tämä uusi kone!!!

  VastaaPoista
 10. Nyt tökkii!!! En saa uutta postausta julkaistua. Tein eilen kuvallisenpostauksen, mutta kun painoin Julkaise tekstiä, ei tapahtunut mitään. Missä vika? Onko jollakin muulla samanlaisia ongelmia? Tympii...

  VastaaPoista
 11. Juu-olen samaa mieltä, että Suomen kesä on valloittavan ihana, niin kaunis. Ei haitannut, vaikka juhannuksena satoi, olihan sen päälle viikon helteet.
  Tietsikat on vekkuleita, mutta niiden kanssa pärjää, kun ottaa iisisti. Opetteluahan meikällä koneen käyttö on ja näin mökkimaisemissani (siis edelleenkin!)mokkulan kanssa pelittäminen on joskus tuskallista.
  Kivaa lukea, että olen taas kesää viettämässä kotomaassa, elikä luppoisen nautinnollisia päiviä sinulle.

  VastaaPoista
 12. Aimarii: Huh-huh-helteestä en tykkää, mutta tämmöinen pilvipoutainen sopii oikein hyvin. Nyt selvisi, että minun tietsikkaongelmani on tässä uudessa koneessa. Joskos arjen tullen sekin homma korjaantuu. Muuten tämä kone on nopeampi kuin entinen. Kesä ja oikeastaan syksykin kuluvat nyt tiiviisti Suomessa, marjojen ja sienten perässä. Mansikoita on jo, ja tänään sain herkutella koivunkantosienimuhennos-paahtoleipiä. Herkkujen herkkua. Reilu viikko lakka-aikaan ja mustikkamättäille. Ah, tätä onnea.

  VastaaPoista