sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Neljàs kuva ja 22 222 -arvonta

Linnea haastoi minut esittelemààn neljànnen kansioni neljànnen kuvan. Osui melko tuoreeseen ja ah, kovin ajankohtaiseen otokseen. Vuoristomajani parvekkeen kukkaruukku 21.11.2009. Siis vajaa kolme kuukautta sitten. Saas nàhdà, kuinka Lazion kylmà talvi on kukkiani koetellut. 03.03. se asia selviàà, sillà silloin avaan taas majani oven. Ihan sinivalkoisin siivin lennàn tàllà eràà suoraan Helsingistà Fiumicinoon ja maksoin lennosta vain satasen halpojen lentojen kautta. Suoraan Finnairin sivuilta SAMA lento olisi ollut yli TONNIN!!! En ymmàrrà, mutta eihàn minun tarttekaan ymmàrtàà. En jatka tàtà kuvahaastetta eteenpàin, sillà làhes kaikki seuraamani blogit on jo haastettu. Mutta jos on vielà joku, joka haluaa haasteen vastaanottaa, mukava!
Oulussa sain siivota Soilen lanka-arkun ja palkkioksi mukaani làhti valtava kasa lankoja. Niistà tàssà vain osa. Lankojen alla on Marimekon Maija Louekarin Puutarhurin parhaat -kangasta viime vuodelta. Joulun aikaan lupaamani shoppailulahja Lissulle. Kangas làhdòssà vuoristomajalle.
Soile opetti minulle niitten ihanien nappien tekemisen, jotka odottavat vain niità lankoja siihen ihanaan takkiin. Nappien tekeminen oli helppoa ja nopeaa. Nyt tulee kàyttòà langanjàmille ja hamsterin aarrelaatikon muovirinkuloille. En minà kyllà takkiprojektiin ole Soilen lailla ryhtymàssà, vaan aion koristella lankakukilla vaikka pààhinettà tai laittaa niità rintapieliin ...
... tai vaikka laukkuun, jota olen suunnitelemassa palkinnoksi etapista 22 222, jota tulee tàyteen làhipàivinà. Eli kun blogini laskuri on nyt saavuttamassa tuon mukavan luvun, kaikki siihen asti tàhàn postaukseen vastanneet osallistuvat laukun arvontaan. Kankaana Maija Isolan Marimekolle vuonna 2008 suunnittelemaa Troikkaa.

31 kommenttia:

 1. Uskomaton ero kyllä noissa lentojen hinnoissa, ei voi ymmärtää :D
  Mutta mahtavaa, että sait edullisen paluulennon.

  VastaaPoista
 2. Onnea etapista ja edullisesta lennosta!

  VastaaPoista
 3. Onnea kakkosten sarja -etapista, kun kohta sen aika koittaa! Hyvä, että olet vertaillut hintoja - säästät nyt pitkän pennin. ;-) Turvallista matkaa.

  Maaria

  VastaaPoista
 4. Uskomattoman halvan lennon löysit ja kamala ero hinnoissa.Sähän olet taas ihan kohta saapasmaassa!Toivottavasti ovat kukat talvehtineet nätisti...

  VastaaPoista
 5. Nuo on NIIN ihania nuo napit! Onnea etapista!

  VastaaPoista
 6. Minäki oisin kyllä ihan mielelläni siivonnu Soilen lanka-arkkua :) Nuita nappeja pitää kyllä opetella tekemään, ovat niin nättejä.

  VastaaPoista
 7. Lentojen hinnat ovat kyllä välillä ihmeellisiä. Enkä jaksa vieläkään ymmärtää, miksi täältä on aina kalliimpaa ostaa lippuja Suomeen kuin Suomesta tänne.

  Noita nappeja ihailin jo Soilen blogissa, niitä kyllä pitäisi väkertää jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 8. On eräällä aika täydellinen vuosi niinkuin ilmoja ajatellen. Ensin olet täällä mahtavan sienisyksyn sitten lentelet aurinkoon pimeäksi ja palaat tänne lumen keskelle. Niin ja kun täällä alkaa tulvimaan niin kampeet itsesi taas sinne aurinkoon. Mahtavaa :)

  VastaaPoista
 9. Satu: Lentolippujen hinnanmuodostus on kàsittàmàtòn. Ehkà Finnair haluaa ulkoistaa myòs lippujenmyynnin halpalennoille! Minulle se sopii oikein hyvin, jos hinnat pysyvàt noin edullisina.

  Outi: Kiitos - molemmista!

  Maaria: Kiitos, kiitos! Kiitos myòs itsellesi kommentoimisesta.

  Yaelian: Jospas Finnair haluaa myydà lippuja vain business -ihmisille. Tavikset ostakoot halpa lennoilta. Kone sama, matka sama. Sààstyneet 900 euroa kàytàn johonkin mukavaan. Saapasmaa odottaa. Kylmà talvi ollut siellà, joten voi olla, ettà kasveja uusitaan. Niin kuin edellisenàkin vuonna.Sità puuhaa odottelen kovasti. Mispelit siellà alkavat jo kukkia. Sopivasti naisten pàivàn aikaan.

  Pikkusisko: Napit ovat herkullisen ihania.

  Amelie: Nyt minun tàytyy olla ihan rehellinen: Soile oli tehnyt suursiivouksen jo etukàteen, minà sain sitten siivota itselleni mieluisat jàmàt. Jàmàt joissa oli silkkià, merinoa ja muuta ihanaa! Napit ovat helppoja tehdà, varsinkin kun ensimmàistà nappia neuvottiin ihan sekuntti sekunnilta.

  ColibriDreams: Hinnat ovat mysteeri, mutta kun saan halvan lipun, se on pààasia. Kuinka usein lentelet Meksikon ja Suomen vàlià? Nuo napit on semmoisia ompeluseuratekemisià: Lankajàmàt kasaan, ja siità jokainen ottaa itselleen sopivia lankoja. Seuraavan vuoristomajan ompeluseuran idea. Kiitos, Soile!!!

  Valkoinen persilja: Ei ilmoissa moittimista, ei! Nyt vuoristomajalla on vielà kylmàà, mutta sentààn aurinkoa. Ja onhan tàssà vielà kolmisen viikkoa aikaasiellàkin làmmentà. Tànààn iltapàivàllà oli ollut jo yli 10 astetta, mutta yòllà nollan kieppeillà.

  VastaaPoista
 10. Lentolippujen hinnat ovat mysteeri. Olin tässä kerran menossa ystäväni luokse Amsterdamiin. Lennon hinta keskiviikkoiltana oli kolme kertaa edullisempi kuin torstaiaamuna. Menin sitten jo keskiviikkona ja juorusimme yhden yön enemmän :-)

  VastaaPoista
 11. Ihania kankaita. Osallistun tietty arvontaan.

  VastaaPoista
 12. Linnea: Mysteeri on mysteeri on mysteeri... kunhan halpoja lentoja lòytyy! Sààstyneillà rahoilla voi tehdà vaikka mità hauskaa. Minàhàn voin ajoittaa lentoni ihan miten vain, joten surffalilu kannattaa.

  Pellon pientareella: Olen rajastunut Isolan, Louekarin ja parin muun suunnittelijan kankaisiin. Niin suomalaista, niin kaunista! Olet mukana arvonnassa, totta kai.

  VastaaPoista
 13. Ihana nappi, ja kangas on upeaa. Mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 14. Makee nappi. Nyt etsimään rinkuloita itsekin:).

  Vietämme parhaillaan lomaa pääkaupungissa ja näillä hotellihinnoilla olisi 2 aikuista lentänyt ja yöpynyt Turkussa 4 päivää.Mainos nähtiin matkatoimiston ikkunassa. Seuraavalla kerralla Turkkiin stressilomalle.

  VastaaPoista
 15. Tanjus: Maailma on ihanuuksia tàynnà. Totta kait arvontaan!

  Pikkujutut: Arvasit, ettà tykkàisit napeista. Tulkaapas pààsiàiseksi vuoristomajalle rentoutumaan!

  VastaaPoista
 16. Pikkujutut: Siis minà arvasin, ettà tykkàisit. Meinaa sormet mennà aivojen kanssa eri reittejà.

  VastaaPoista
 17. Mielelläni osallistuisin vaikka löysin blogisi vasta juuri:-)

  VastaaPoista
 18. Kirjoitin yöllä kommentin, nukkumattikohan sen pois vei? Ihailin lankojasi ja värikästä nappia. Tuo juttu pitää opetella.Onnea etapille.

  VastaaPoista
 19. Ipu: Kaikki kommentit ovat saman arvoisia. Mukavaa, ettà lòysit tànne. Tervetuloa toistekin.

  Telle: Nukkumatilla on omat tiensà. Onneksi tsekkasit. Lankoja olen hilpannut ja miettinyt, miksi ne haluaisitvat tulla ja isosilmàinen kananeula odottelee nappisavotan alkamista. Kiitos toivotuksesta.

  VastaaPoista
 20. Nuo napit on kivoja ja niitäkin pitäisi päästä tekemään.

  VastaaPoista
 21. satu.p: Maailmassa on niiiiiiiiiiiiiin paljon kaikkea kivaa tehtàvàà.

  VastaaPoista
 22. Hauskoja nappeja, haluan myös tehdä! Ja ilman muuta ilmoittaudun mukaan arvontaan. Onnea kakkosista, luku näyttää lähestyvän huimaa vauhtia!

  VastaaPoista
 23. Kuukki: On aina mukava saada kommentti ihan uudelta tuttavuudelta. Tànààn tein yhden napin ajatellen arvontalaukkua. Muutaman kymmenen kàvijàà vielà, ja sitten selviàà, kenelle laukku matkaa. Onnea vaan arvontaan - kaikille!

  VastaaPoista
 24. Mieletön tuo nappi, tosi nätti ja erilainen :) Tykkään!

  VastaaPoista
 25. Neiti Nimetòn: Eikòs olekin. Ja niin helppo ja langanjàmià hamuava idea. Minàkin tykkààn. Kiitos muuten kommentistasi!!! Toivottavasti silmiesi paraneminen etenee huimaa vauhtia.

  VastaaPoista
 26. Kiitos nappivinkistä! Onnea mukavasta luvusta 22 222, ja tottahan osallistun arvontaan!

  VastaaPoista
 27. Eilen tànààn huomenna: Kiitokset menevàt Soilelle (Neulova narttu) ja hànen uskomattomalle taidolleen luoda langoista vaikka mità. Nàyttàà kohta mukava rajaluku olevan vastassa. Kiitos toivotuksesta.

  VastaaPoista
 28. Minä myös mukaan arvontaan!
  Pakkaamisen iloa ja flunssan paranemista.
  -seija-

  VastaaPoista
 29. Seija-systeri: No jo minà mietinkin, etteikò hàn ollenkaan halua osallistua! Pakkaamista on alettu miettià. Ràkàà riittàà... Pòh!

  VastaaPoista
 30. Onnea, blogissasi kuhisee kävijöitä! :)

  VastaaPoista
 31. Mira: Kiitos! Ja millainen herkkublogi sinulla onkaan. Linkitàn sen ehdottomasti omaani, sillà tiedàn erààn herkkusuun, jota haluan yllàttàà moisilla suupaloilla.

  VastaaPoista