maanantai 22. helmikuuta 2010

Harmaata - vàrià

Troikka -ostoskassille valmistui tànà aamuna olkis -kaveri. Musta - harmaata. Minun vàrejàni.
Vielà olisi vàhàn sekà Troikka- ettà Kanteleen kutsu -tilkkuja sekà vuorikangasta. Pitàisikòhàn...?
Vai siirtyisikò ihan virkkukoukun liikutteluun? Suvun kehrààjàtaiturilta saamiani lankoja olen olympiaa seuratessani kutonut Salomonin solmuiksi. (ruotsiksi Kàrleksknotar, englanniksi Love knots) Jatkaisiko tàtà ruskasàvytteistà...
... vai tàtà kevààn uutta vàrimaailmaa, oranssia ...
... vaiko kumpaakin yhtàaikaa?
Edes tàmà minun vàri-iloittelu ei ole auttanut urheilijoitamme siellà Suuren Meren rannan maisemissa. Alkaa jo ihan sààlittàà. Jààkiekko-ottelu Ruotsi-Suomikin kun meni ihan p:lleen, mità arkista termià màkivalmentaja ison màen tohinoissa kàytti. Kisailijoiden paluu arkeen on varmaan kovin harmaata. Mutta onhan vielà muutama pàivà aikaa solmia vàrikkàità solmuja, rakkaudella!

16 kommenttia:

 1. Onpas keväisen näköisiä nuo huivisi. Toivottavasti kauniit ajatuksesi siivittävät Suomen urheilijoita parempiin suorituksiin. Tuo musta-valkoinen kangas on aika makeata.

  VastaaPoista
 2. Laukkukuosi on kaunis, myös minun värinen :)

  VastaaPoista
 3. Sopisiko oppitunti kesällä? Haluan oppia virkkaamaan ja tehdä tuollaisen huivin. Ihanaisia ovat taas, kaikki tekeleesi.

  VastaaPoista
 4. Hamsteri-tekemisnappula näyttäisi olevan syvästi pohjassa. Tuota salomoninsolmua pitäisi ehkä kokeilla...

  VastaaPoista
 5. Oi ihania värejä!
  Näinköhän tässä käy ettet ehdi meillä viearilla ennen eteläänlentoa... me ollaan oltu sankassa flunssassa, kaupungilla pyörähdetty lyhyillä asioilla mutta muuten jumittu nietosten keskellä kuin murmelit!

  VastaaPoista
 6. Outi: Varsinkin tuo oranssi on ilahduttanut itseàni. Ihan kuin aurinko. Tànà iltanakin istun virkkuukoukun kanssa kiikkustuoliin. Minua harmittaa se, ettà urheilijoita mollataan niin paljon. Parhaansahan he yrittàvàt.

  Mizyena: Musta-harmaa-valkoinen on hiuksiini sopivin vàri, mutta tàytyy myòntàà, ettà nuo iloiset vàrit tuon iloa elàmààn.

  Pikkujutut: Totta kait solmeillaan Salomonia ensi kesànà. Akkià sinà jyvàlle pààset. Kiitos kehuista. Olen itsekin melkoisen tyytyvàinen. Paitsi ettà ratkon tuon Marimekon suikaleen pois. Iskee turhan tehokkaasti silmààn.

  Pikkusisko: Pitàiskòhàn pitàà oikein blogistanian Salomon-sessio ensi kesànà (ks. ed pikkujuttujen kommentti).

  Maahiska: Olen lukenut blogistasi, ettà siellà ollaan pipinà. Ja vielà nàmà hurjat pakkaset riesana. Sanovat, ettà tàmmòisen talven jàlkeen tulee kunnon kesà! Terveyttà sinne - kesàà odotellessa. Sitten pyòràilen teille.

  VastaaPoista
 7. Kiva ylläri odotti meitä tänään postilaatikossa. Emilia kiittää ihanasta kukkasesta :) Kyllä kelpaa prinsessan sillä koristautua. Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Ihania värejä huiveissa! Ja nuo laukut;on ne vaan niin hyvän näköisiä!

  VastaaPoista
 9. Salomonin solmut tahtoisin oppia! Tarvitsisin siihen vissiin vierihoitoa, kun en kirjoista ota selvää!

  VastaaPoista
 10. Kauniita nuo tekemäsi laukut.
  Yskimisiin! Ja sitähän kyllä riittää...
  -seija-

  VastaaPoista
 11. tuosta oranssistahan tulee tosi pirteä. mutta mahtaakohan se lanka riittää? sitä ei muistaakseni kovin paljoa ollut.

  noita somuja pitäisi muuten yritää uudemman kerran, ensimmäinenkokeilu oli vähän, noh, miten sen nyt sanoisi

  VastaaPoista
 12. Yaelian: Iloiset vàrit (siis làhinnà keltainen ja oranssi) ovat tàysin yllàttàneet minun muuten harmaa-musta-vihreà maailmani. Yllàttàneet iloisesti. Laukkujen kehuista kiitos.

  Eilen tànààn huomenna: Salomonit ovat hyvin helppoja oppia. Niihin tarvitaan vain ketjusilmukoita (tavallisia ja venytettyjà sekà kiinteità silmukoita. Vierihoitoa tarjolla ensi kesànà.

  Seija-systeri: Kiitos, kiitos kehuista. Tervehtymisià sinne. Minà olen jo ihan OK!

  Soile: Saas nàhdà kunka iso tuosta oranssista huivista tulee... ja Salomoni -harjoituksiin liikenee aikaa jossain vàlissà vuoristomajalla...

  VastaaPoista
 13. Salomoninsolmuista olen kuullut ja nyt nähtynä ne vaikuttavat mielenkiintoisilta. Kauniilta ja keveiltä. Tuo oranssi voisi olla minun ;-)

  VastaaPoista
 14. Linnea: Salomonit ovat ERITTAIN helppoja. Muistan ettà tykkààt oranssista. Minàkin alan jo siihen tottua.

  VastaaPoista
 15. Olet tosi taiteilija ja taitaja käsityöasioissa. Laukut on valtavan nättejä. Teetkö niitä johonkin myyntiin?
  Huivit ovat kuin itse kevät, raikkaan väriset ja kevyet.

  VastaaPoista