torstai 14. tammikuuta 2010

Keuruu 13.01.10

Tervetuloa Keuruulle!
Pààvàylà Keuruuntie...
... Vanhan kirkon luota ...
Kotipolku Kivelàntieltà Tarhialle.
Kotitalon kulmilta.
Piikkimaton pààltà. Tai reunalta. Hyvàksi koettu. Tykkààn pòtkòtellà matolla. Ohut paita pààllà voi vaikka nukkua. Vaikutuksista en osaa sanoa, koska eipà tàssà pahempia kremppoja viime aikoina ole ollut. Ehkàpà matto (vilkastuttaa aineenvaihduntaa) on auttanut painon pudottamisen kanssa. Toisaalta voihan sillàkin olla laihtumiseen osansa, ettà lupasin Lissulle uuden vaatteen/asusteen jokaisesta kadonneesta kilosta ennen seuraavaa vuoristomajalentoa, 03.03. Kolme jo hankittu. Aikaa vielà on...

21 kommenttia:

 1. vuoristomajalento? saisiko selvennyksen?

  Voitko ottaa tuosta matosta kuvan sivulta, niin etta nakyisi kuinka korkealla ovat lattiatasosta...paalta pain ei oikein saa selvaa, kiitos! ja nakemiin :)

  http://BLOGitse.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. BLOGitse: Vuoristomajalento, siis lento Italiaan (Fiumicinoon), josta junalla sinne Pohjois-Lazion Sabiinilaisvuorten vuoristomajalle (toiseen kotiini) Poggio Catinoon vastaanottamaan kevàttà. Kesàksi sitten Suomen suveen. Olen semmoinen edestakaisin lentelijà. Otanpa lisàà kuvia tuosta matosta.

  VastaaPoista
 3. On nyt niin kaunista! Minä olen suhtautunut hyvin kriittisesti tuohon piikkimattoon, mutta olen pikkuhiljaa kallistumassa sille kannalle, että kokeilla täytyy.

  VastaaPoista
 4. Kiitos talvisesta Keuruu-kierroksesta,en muista siellä käyneeni.
  Piikkimatto laihdutusvälineenä,mäkin tahdon!!En ole täällä nähnyt mutta pitää mennä etsimään.

  VastaaPoista
 5. Pikkusisko: Rauhoittavaa 'lààkettà' tàmmòinen luonnon kauneus on. Kuulin eka kerran viime kesànà (pikkujutuilta) tàstà piikkimatosta. Vasta nyt sen hankin, enkà ole katunut. Suosittelen.

  Yaelian: Kunhan tulet Keuruulle, olen mielelàni oppaana. Ilmoita ajoissa, ettà tiedàn olla paikalla. Keuruu on ihana ja kaunis pikkuruinen kaupunki keskellà kauneinta ja ihaninta Suomea. JOS piikkimatto vaikuttaa aineenvaihduntaan ja JOS minà laitan energiakiertoon vàhemmàn ruokaa ja lisààn liikuntaa, tuloshan pitàisi olla laihtuminen. Ja minulle uusia vaatteita/tamineita. Netistà googlaten lòytyy mattokauppoja. Tààltà niità lòytyi ihan marketista, ei urheilukaupsta, niin kuin alkuun etsin.

  VastaaPoista
 6. Onpa siellä lunta!

  Ei mulla mitään ole lahduttanut, taidan vaihtaa mallia (tai vähentää suklaata).

  VastaaPoista
 7. Ompa kaunista!
  Moldavialaissyntyinen pomoni kertoi etta hanella on sellainen piikkivyo, jota joskus kayttaa selkavaivoihin.
  Miten mummo voi?

  VastaaPoista
 8. Pikkujutut: Lunta on ja kaunista riitettà. Ei tàllaista ole minun elinaikanani ollut. Ai suklaa. No, minà en ole koskaan suklaan ystàvà ollutkaan. Siis edes joku energialàhde on pois.

  Anumorchy: Kaunista on, kaunista! Mummo on taas ihan oma itsensà, siis koti-kuntoinen. Kiitos kysymàstà. Ei mitààn vakavaa.

  VastaaPoista
 9. Kaunista on! Piikkimatto on minun paras ostos pitkään pitkään aikaan. Joka ilta siinä makaan noin parikytä minnuuttia. Minulla on siitä vain pelkkää hyvää sanottavaa.

  VastaaPoista
 10. Satu.p: Oikein ihmettelen, kuinka jostain piikkisestà meillà kaikilla on vain hyvàà sanottavaa.

  VastaaPoista
 11. Teillä on komeammat kuurat siellä pohjolassa, kuin meillä etelässä :)
  Teillä on hieno kirkko. Olen kerran viettänyt aikaani Keuruulla ja siellä taisi silloin olla lanka- ja nappikauppa jonka valikoima oli äärimmäisen houkutteleva. Onkohan se vielä jäljellä?

  VastaaPoista
 12. Satu: On ihan henkeàsalpaavan kaunista. Vanha kirkko on upea. Naapurikunnan, Petàjàveden saman tekijàn, samaan aikaan rakentama kirkko on Unescon listoilla. Keuruu voisi olla siellà myòskin. Meillà on tààllà kaksi lanka-, nappi- ja kangaskauppaa ja yksi kirppari, jossa on paljon nappeja ja nauhoja kirpparin entisestà kaupasta. Houkuttelevia kaikki. Yhdestà em kaupoista ostettiin eilen pikkusysterille uusi ompelukone. Keuruulta saa kaiken, mità tarttee.

  VastaaPoista
 13. Ai miten kaunista.

  Mielenkiintoinen matto. Tekis mieli kokeilla.

  VastaaPoista
 14. Elena: Kaunista, ah niiiiiiiiiin kaunista. Ihmiset eivàt oikeastaan osaa muusta enàà kylillà puhuakaan. Tànààn on alkanut vàhàn tuulla. Muista tippuu kevein riite pikku hiljaa pois. Huomiseksi on luvattu melkoista tuulta, joten 13.01. jàànee toistaiseksi kauneimmaksi huurrepàivàksi.
  Ajattelin ottaa maton sinne mukaani. Tànne voi sitten hankkia toisen. Eli jos maltat odotella...

  VastaaPoista
 15. Mitkä viikset tuo puu on itselleen kasvattanut, on hienoa :)

  VastaaPoista
 16. Tuo tämän talven kuura ja tykkylumi jaksavat sykähdyttää joka kerta kun ovesta astuu, tai näkee uuden kauniin kuvan.

  Piikkimaton annoin joululahjaksi, mutta oma vielä puuttuu. Kerran olen kokeillut ja tuntui oikein mukavalta, ihan täysin varma vain en ole sopiiko se lopulta migreenini kanssa yhteen.

  Loistava motivointikeino sinulla painon hukkaamiseen.

  VastaaPoista
 17. Valkoinen persilja: Viiksi-Koivu. Hieno Viiksi-Koivu.

  Merruli: Talvesta olen tàysin samaa mieltà. Kannattaa varmaan kysyà lààkàriltà tuosta matto-migreenihommasta. Itsensà kanssa on mukava tehdà sopimuksia. Joskus niistà pidetààn kiinni enemmàn joskus vàhemmàn. Nyt paino on jysàhtànyt paikoilleen. Tàytyy tutkailla, miksi.

  VastaaPoista
 18. Huomasin eilen reissatessa, että meidän kulmilta on kuuralumet vähentyneet. Muualla sitä on vielä runsaasti.Juuri noita kauniita maisemia, kuten on kuvissakin.
  Kaunis on talvi.
  Sanon minäkin sanottavani piikkimatosta - on todella hyvä, vaikk aollut itselläni käytössä vähän yli kuukauden.

  VastaaPoista
 19. Aimarii: Eilen alkoi huurre sataa alas joistakin koivuista... Jokohan talvi karistelee upeaa turkkiaan? Piikkimatto on hyvà, vaikka vasta vajaan viikon olen sillà pòtkòtellyt.

  VastaaPoista
 20. Tänään meilläkin tuuli leyhytteli lumia puista mutta ei kaikkea, joten kaunista riittää. Kamera on ihan pakko pitää mukana ulkona liikkuessa. Lumi ja jää tekevät veikeitä veistoksia.
  Keuruun maisemat ovat kauniita sekä kesällä että talvella.
  -seija-

  VastaaPoista
 21. Seija-systeri: Kamera on yhtà tàrkeà kapine laukussa kuin kotiavain! Keuruu on Suomen kaunein pikkuinen paikka - keuruulaisin silmin.

  VastaaPoista