perjantai 1. tammikuuta 2010

Ensimmàiset

Vuosi 2009 alkoi Vàlimeren rannalla. Etruskien maisemissa. Santa Severassa. Piknikillà. Edellisenà iltana vuosi vaihtui ystàvien kanssa maukkaan ruoan ja kuplivan juoman ààrellà. Tàmàn alkaneen vuoden ensimmàisenà pàivànà klo 13.00 aurinko kultasi jààtyneen Tarhian. (Muuten Italiassa eràs Suomen asioiden italialainen 'asiantuntija' kertoi radiossa, kuinka Suomessa talvisin liikenne siirtyy jààteille! Siinàpà asiantuntija. Onhan niità muutamia jààteità ja ovathan maantietkin usein jààtyneità, mutta ettà koko liikenne jààteille!!! Samaa tasoa kun ettà kuulemma Helsingin kaduilla nàkyy jààkarhuja yms.) Eilinen ilta kului ihan omissa oloissa ilotulituksia ihaillessa. Hyvàà ruokaa ja hieman kuohuvaa. Màkikisan jàlkeen, klo 17.00 palailin mummon luota Tarhian yli - jààpolkua pitkin. Pimeàà. Pakkasta làhes 20 astetta. Tàysikuu. Kaikille oikein mukavaa alkanutta vuotta. Kiitos teille, jotka olette blogiani lukeneet ja ennen kaikkea teille, jotka olette postauksiini kommentoineet.

13 kommenttia:

 1. Onpas onnistuneita kuvia. Mukava katsella niitä.
  Hyvää Uutta Vuotta 2010 !
  -seija-

  VastaaPoista
 2. haa, mutta olithan sinäkin siirtynyt jääteille. :DDD

  täytyypä niille ulkomaanihmeille kertoa kuinka täällä pyöräillään talvella. siinähän sitä ihmettelemistä piisaa. ensi viikolle ovat luvanneet jopa -30 astetta. Saapa nähdä saako pyörää edes liikkeelle...

  VastaaPoista
 3. Ensimmaisen kuvan nahdessani jouduin tarkistamaan olinko oikeassa osoitteessa :). oikein hyvaa tata vuotta!

  VastaaPoista
 4. Ihana pimeys viimeisessä kuvassa. Pimeää pimeää kaipaa täällä kaupungissa. Ehkä talvella pääsen lomailemaan jonnekin, jossa saan nauttia pimeydestä :)

  Mukavaa tätä vuotta.

  VastaaPoista
 5. Jääteitäpä hyvinkin! Näyttää aika pimeältä tuo sinun jäätiesi iltahämärissä. Minulla voisi jo vähän pelottaa.. :)

  VastaaPoista
 6. Seija-systeri: Kiitos kehuista. Tykkààn itsekin noista kuvista. Leppoisaa vuotta sinnekin.

  Soile: Huom Tarhialla on jààPOLKU. Tosin jotkut kaahaavat siellà myòs moottorikelkoilla ja jopa mopoilla, mutta autoja en ole nàhnyt. Otapas kuvia, kun poljet (??) tòihin 30 pakkasesssa ja laita blogiisi. Voin niità sieltà nàyttàà sitten etelàn ihmeille!

  Pikkujutut: Vuoden vaihtumiset ovat viime aikoina sujuneet aika erilaisissa merkeissà, vai mità? Oikein rauhallista alkanutta vuotta sinne pàin.

  Satu ja Outi: Tykkààn kàvellà Tarhian yli pimeàllà. Taivaalla on silloin kaikki mustan sàvyt. Ei minua pelota, sillà matkaa on vain 500-600 askelta. Tànààn tàysikuu kruunasi koko komeuden. Toivottavasti Satu pààset ihailemaan pimeyttà, sillà kaupungin valot latistaa koko hommelin.

  Kaikille: Muuten maanantaita vasten yòllà voi kuulemma bongailla kirkkaita tàhdenlentoja. Jos ei pilven peità taivasta. Pitàiskòhàn...

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia! Samoin sinulle Lissu oikein hyvää ja kiinnostavaa vuotta 2010!

  VastaaPoista
 8. Kaikkea ihanaa sinulle tuleviin päiviin tälle vuodelle! Blogisi on ilo minulle, kiitos!

  VastaaPoista
 9. Yaelian: Kiitos vaan. Monipuolista alkanutta myòs sinulle!

  Satu: Kiitos samoin sinulle ja tunnelmalliselle blogillesi.

  VastaaPoista
 10. Kaunis on Välimeri ja kaunis on Tarhia. Mukavia jääkävelyjä sinulle!

  VastaaPoista
 11. Pikkusisko: Luonto on kaunista - aina. Jos vain ihminen ei sità tuhoa. Olen nyt kàvellyt joka pàivà, ja se alkaa tuntua kunnossa.

  VastaaPoista
 12. Upea auringonkulta jäällä. Onneksi ei sentään kaikki liikenne tosiaan siirry talvisin jäälle, eihän siellä sitten olisi enää hetken rauhaa.

  Olitkin huomannut blogistani, että arpajaispalkinto löysi tiensä turvallisesti perille. Kiitos, nyt se kulkee mukanani ilahduttamassa.

  VastaaPoista
 13. Merruli: Kuvittele, jos jààllà huristelisi rekkoja ja linjureita meidàn jalkapatikkalaisten seassa!!! Pitàisi tehdà semmoinen kàsitelty kuva noita etelàn ihmeità (italialaisia) varten ja nàyttàà, ettà tàmmòistà! Uskoiskohan ne?
  Ole hyvà vain. Nyt roikun mukanasi, aina kun haluat.

  VastaaPoista