lauantai 19. syyskuuta 2009

Onnea uusille

Malja suvun nuorimmalle! Tänään aamuyöstä syntyi R ja A :lle potra poika. Heidän ensimmäisensä. Onnea ja halauksia. Olen nyt kahdeksankertainen isotäti. Kullankeltainen poreilujuoma, Satu p.:n kaunis taulu sekä alabasteri ja hiekka Egyptistä 'kynttiläjalkana' juhlan kunniaksi. Muutakin uutta syntyi eilen-tänään. Olkalaukku Sanna Annukan Marinmekolle suunnittelemasta kankaasta 'Kanteleen kutsu'. Laukku edestä.
Etuläppä ylhäällä.
Laukku takaa. Olen OIKEIN tyytyväinen. Pieni käsikassi odottaa tuossa ompeluun pääsyä. Vieläkin jää kangasta. Täytyy miettiä.
Sen sijaan yhdessä asiassa olen itseeni oikein, OIKEIN EPÄtyytyväinen. Tähän postaukseen piti vielä laittaa kuvia päivän retkestä Jyväskylään. Mutta ei laiteta, sillä poistin ne vahingossa sekä kameralta että koneelta. Hyvä minä, hyvä minä. Tapu tapu!!! Täytyy huomenna kuvata edes niitä, mitä Jyväskylästä mukanani toin.

16 kommenttia:

 1. Paljon onnea isotätille! Kiva laukku kivasta kankaasta. Ja harmi kuvillesi, joskus vain käy noin...

  VastaaPoista
 2. Onnea siine jonnekkin, missä lie huitelet. Ei pysy perässä, välillä vuorilla ja välillä jyväskylässä :)

  VastaaPoista
 3. Pikkusisko: Kiitos! Kiitos! Harmi-harmi!

  Valkoinen persilja: Vielä viikko Keuruulla. Viikon kuluttua sunnuntai-iltayönä Italiassa.

  VastaaPoista
 4. Onnea hurjasti! :) Todella makee laukku ja tuo kangas!!! Tahtoo myös.

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea pikkuisen johdosta isotädille!
  Ihana laukku ja kangas sanon minäkin!!!!!Harmi noitten kuvien suhteen,joskus käy noin...

  VastaaPoista
 6. Molemmille Kiitos! Ihastuin tuohon kankaaseen heti, kun se tuli markkinoille. Olen jemmannut sitä jo muutaman kuukauden tuolla kaapissa. Nyt se tahtoi tulla joksikin. Onneksi kuvissa ei ollut mitä täysin korvaamattomia.

  VastaaPoista
 7. Laukku on kyllä hieno! Syystäkin olet tyytyväinen. Ja onnea myös suvun uutukaisesta!

  VastaaPoista
 8. Outi: Mitä enemmän laukkua katselen, sitä enemmän siitä tykkään. Kalevalan tarinat kulkevat nyt mukana. Väreinä kankaassa olisi muitakin, mutta jotenkin miellän Kalevalan musta-valkoisena. Miksiköhän? Suvun uutukainen on kaunis, jos pojasta niin saa sanoa. Painoikin yli 4 (neljä) kiloa.

  VastaaPoista
 9. Laukku on niin kaunis ! Pitää katsoa kauan ja hartaasti.
  Minua myös harmittaa muutama kuva, joka on "häipynyt" kamerastani. Vahingossa. Olisipa siinäkin roskakori, josta voisi vielä palauttaa vahingossa poistetut.
  -seija-

  VastaaPoista
 10. Kolmen ihanan pojan Seija-mummeli: Jokos olet tullut takaisin maan pinnalle? Katso ihan rauhassa, mutta tämä laukku ei kyllä tipu sohvasi alle! Tutkin koneen roskikset ja kaikki, mutta taivaan tuuliin olivat kuvat häipyneet. Joten uusia kehiin.

  VastaaPoista
 11. Onnea isotadille!
  Upea laukku. Nyt harmittaa kun en viimeisena paivana loytanyt tietani Marimekolle.Harmittaa vietavasti kun tuo kangas on natti.

  Taulukin on hieno.

  Harmistus niita kuvia. Tyhjensitko jo roskakorin tietsikalta? Loytyisiko ne sielta?

  VastaaPoista
 12. Onnea tädille!

  Onhan tädillä makea laukku:)

  Itse eilen ajelin täältä metsän keskeltä Helsinkiin Lankamaailma Nordian neuletapaamiseen, mietin koko matkan mikä ei mahdollisesti ole matkassa... ja kehä 1:lle motarilta ajaessa mulle välähti kameran muistikortin olevan kotona, joten kuvaton reissu tuli suoritettua. Tarkoituksena oli ottaa kuvia lankakaupassa kaikesta sellaisesta, joka olisi pohjoisemmassa asuvia neulojia mahdollisesti kiinnostanut ja olivat sitten halutessaan voineet lankoja kysellä liikkeestä.
  Harmi mikä harmi!!!

  Tuossa tulikin tuo roskakorivinkki. Toivotaan kuvien löytyvän tietokoneelta kansiosta X !

  VastaaPoista
 13. Kiva laukku ja hyvä idea jättää tuo hulpioreuna näkyviin. :)

  VastaaPoista
 14. Pikkujutut: Olin Marimekon ovenkahvassa heti, kun tuo kangas tuli kauppohin. Kallista, mutta sen arvoista harvemmin ostettuna. Muutenhan koluan ne ale-laarit.
  Satu p:n taulu odottaa seinälle pääsyä. Mutta ensin seinä odottaa uudelleen maalaamista. Nykyisen sävyn kanssa en ole päässyt yhteisymmärrykseen. Toinen Satu p: taulu lähtee etelään.
  Tutkin tietsikan niin tarkkaan kun tämmöinen tekniikan ihmelapsi yleensä voi, mutta kuvia ei näkynyt. Oppiahan se vaan on. Seuraavaa kertaa ei tule - uskoisin.

  Villa Lankala: Kiitos! Kiitos! Ymmärrän täysin kenkutuksesi. Kuvia EI löydy, minun konstein ainaskaan.

  Amelia: Repäisin ekana hulpioreunan kankaasta. Sitten leikkelin siitä sopivan kokoisen kaistaleen ja ompelin kassiin. Siis reuna ei ole varsinaiseti hulpioreuna, vaan osa sitä.

  VastaaPoista
 15. Onnea oikein paljon!

  Kassi on kerrassaan komia ja tyylikäs. Hairahdin tänään lähikaupassa Sanna Annukan suunnittelemaan JuhlaMokka-purkkiin, jotta sain pienen palan samaa kuviomaailmaa keittiötä piristämään.

  VastaaPoista
 16. Kiitos, kiitos! Jostain syystä Kanteleen kutsu kolahti heti, kun näin siitä esitteen, ja livenä se oli vieläkin vaikuttavampi. Onnea vain uudesta purkista.

  VastaaPoista