perjantai 12. kesäkuuta 2009

Tanaan ja vahan eilenkin

Graffiti sai olla rauhassa muutaman tunnin. Yhtakkia se oli havinnyt. Samoin bodygardit. Olivat siestalla. Vartiopenkilla istui kaksi aitia lastensa kanssa. Ja siellahan se graffitikin oli. Lapsen leikeissa. Sehan oli ollut helppo nostaa pois paikoiltaan. Kun aidit huomasivat minut ikkunassa, toinen heista nousi ja vei graffitin takaisin. Taytyypa tehda lapselle ihan ikioma juttu. Voi laittaa sen ihan mihin haluaa. Graffiti muutti tana aamuna piazzan toiselle laidalle, aivan ulko-oveni viereen. Liikennemerkkiin, jossa ilmoitetaan, etta piazza on oltava autoista vapaa toriautoja varten. Siina se kylla pysyy. Jos ei ole sakseja mukana.
Kavin aamulla naapurikylan perjantaimarkkinoilla. Tammoista se liikenne silloin on. Ja vahan muulloinkin. Vasemmalla oleva pakettiauto moi jotain maitotuotteita. Keskella katua. Tuo pikkuauton pera sen edessa on poliisiauto. Poliisit juttelivat tuttujen kanssa. Kaunotar tuli tuolta, mista tuo sininen pikkuautokin. Kotiin lahdetaan sitten tuon kuormurin peraan, kun ensin kierretaan puoli kylaa yksisuuntaisten katujen vuoksi. Eikos ole ihan selva ja helppo nakki. Jalankulkijoita en tahan kuvaan saanut. Mutta hyvalla mielikuvituksella voitte liimailla heita sinne sun tanne.
Ja sitten kiitos Pikkusiskolle sinne Oulunsaloon. Kirje tuli eilen. Ihanalla Muumi-postimerkilla varustettuna. On siina appelsiininkuori lennellyt Italiasta Suomen kautta takaisin Italiaan ja saanut ihan uuden ilmeen. Taytyy ottaa kortti joskus torille mukaan ja nayttaa myyjalle, mita kuorista on tehdy.

4 kommenttia:

 1. Kyllä Sulla Lissu Titityy on nyt Italian parhaat gentlemanit vartijoina. Eikös tuo toinen ole sen entisen pääministerin kaima (sen paremman pääministerin, joka ei käynyt 18-vuotiaan mallitytön synttäreillä). Hän osaa varmaan neuvoa jopa artisokan valmistuksen ym. perinteisiä italialaisia perinneherkkuja. Terveisiä hänelle täältä metsäpitäjästä keskeltä Suomea!
  Sinulle itsellesi tiedoksi, että paikoin tulee ihan kohtuullisesti mustikoita. Myöhemmin kukkineet kukat paleltuivat pakkasöinä, mutta osa onneksi ehti jo raakileeksi ennen hallaa.
  Mennään sitten supisuomalaiseen metsään, kun palailet etruskirannoilta, sabiinilaisvuorilta ja pizza Independenzalta.

  Terv. Multi Tuula

  VastaaPoista
 2. Onpa mukava kuulla sinustakin nain blogin kautta. Kylla, tuo toinen on sen entisen ja monella tapaa inhimillisemman paaministerin kaima. Lahettaa sinulle usein terveisia. Mahtavaa, etta edes vahan tulee mustikoita. Olen ylen onnellinen, jos paasen 'siivella' metsareissuille, silla Kaunotar jaa tanne kesanviettoon. Haleja teille molemmille meilta molemmilta. Olen nahnyt majavakuvat ym. On siina ollut italiaanolla ihmettelemista.

  VastaaPoista
 3. Tuota neulegraffitihomma on kyllä kiva jutska. Hyvä, että lähetys tuli perille.

  VastaaPoista
 4. Pikkusisko: Kiitos vain itsellesi. Eilen suunniteltiin kaikista ihanista aarteista kollaasia tuohon olkkarin seinalle.
  Graffaaminen on hauskaa. Eilen illalla jatin jalkeni naapurikylaan, ystavattaren parvekkeen kaiteeseen. Italian ja Suomen liput. Tykkasi kovasti.

  VastaaPoista