perjantai 14. helmikuuta 2020

Hyvää ystävänpäivää

Hyvää ystävänpäivää kaikille tämän kuvan kautta. Käytiin Palmalla ihailemassa valaita. Voi että olivat vekkuleita, mutta niin nopeita, että niiden kuvaaminen ei onnistunut, Tyydyin vain ihailemaan.

Jos suurennatte kuvaa, niin näette meidän majapaikkamme pienenä vaaleana pisteena tuon toisen laivan oikealla puolella olevalla kukkulalla. Onneksi minulle vasta merellä selvisi, millaisen jyrkänteen äärellä majailimme. Hui kauhistus! Tuon toisen laivan kohdalla on Tazacorten ranta. Edellisen postauksen karttakuvasta näkee, kuinka Tazacorte on vanhan tulivuoren kraaterin laavan valumismatkalla mereen.

2 kommenttia:

  1. <3
    Ai, että kun olikin supermukavaa löytää tuoreita postauksia täältä blogistasi!!!
    Aina silloin tällöin olen kurkkinut, ja miettinyt, mitähän sinulle kuuluu.
    - Tervetuloa takaisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, Aulikki. Vanhaoja postauksiani lukiessani oli kuin olisi lukenut päiväkirjaa, osin jo unohtuneita tapahtumia. Blogimaailma on hiljentynyt ainakin, jos katsoo Päivieni iloksi-listaa. Maailma muuttuu. Kunhan saan nyt tämän uusien vempainten tuoman teknisen valmiuden (lähinnä kuvien siirron puhelimelta koneelle), voin kertoa myös kuvin tämän hetkenkin tapahtumista. Siihen asti täytyy tyytyä vanhoihin kuviin. Ja sanallisestihan voi raportoida nykyhetkeäkin.

      Poista