sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Yrittämisen iloaKeuruun vastaanottokeskuksen Viikinhovin nuoret olivat haastaneet päärakennuksen aikuiset miehet (asukkaat ja ohjaajat) hiihtokilpailuihin. Useimmilla innokkuus korvasi taidot. Kaatumiset olivat sääntö ei poikkeus. Ja siellä kaikilla oli niin muuukaaavaaa, onneksi sain olla mukaaanaaa.

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nauruhermot olivat koetuksella - kaikilla - sekä kilpailijoilla että meillä katsojilla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sama vastaus kuin edellä. Huomasitko muuten, että useimmilla hiihtäjillä ei ollut minkäänlaisia käsineitä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tärkeintä oli olla mukana jossain ainutlaatuisessa, sekä hiihtäjillä että meillä hurraajilla.

   Poista
 4. Heillä oli varmaankin hauskaa:)

  VastaaPoista
 5. Iloisia ilmeitä! Myssyt päässä, muttei hanskoja. Mahtoiko paleltaa?
  helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ei sentään kukaan ollut varvastossuissa, niin kuin muuten leirissä ollessa! Olen kovasti ihmetellyt sitä, kuinka vähän leirissä yleensä näkee nuhaneniä, vaikka vaatetus joskus on sitä sun tätä. karaistunutta sakkia - sekä sisäisesti että ulkoisesti.

   Poista
 6. Hei, pitkästä aikaa.
  Hiihtotapahtuma näyttää (ja varmasti tuntui) hyvin ainutlaatuiselta.
  Olen monta kertaa miettinyt, että meille ihmisille tekee hyvää tehdä aina välillä uusia asioita, kokea uusia ensimmäisiä kertoja. Se auttaa meitä ymmärtämään muita. Vaikka nyt maahanmuuttajia.
  Aurinkoisia maaliskuun päiviä sinulle!
  Seikkaileva Linnea (joka tuli ulos kaapista)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elina-Linnea! Onpa mukavaa kuulla sinusta - pitkästä aikaa. Tämä työ turvapaikanhakijoiden kanssa on muuttanut paljon koko elämääni. On joutunut ajattelemaan paljon erilaisia asioita aivan uudesta vinkkelistä. Aurinkoa sinunkin elämääsi.

   Poista
 7. Pyllyleni lentäisin varmaan minäkin, kun en ole vuosiin taas hiihtänyt. Ja hiihto oli sentään joskus lempilajini. Voivoi, ehkä joskus taas...jos pääsisi jäälle hiihtämään, se olisi varmaan riittävän tasaista kyytiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin - pitkästä aikaa! Ihanaa. Minä en ole hiihtänyt vuosiin, sillä sain tarpeekseni opena ollessani, kun viikossa oli 9 tuntia hiihtoa talvella - aamuisin ja iltapäivisin, eikä välissä ollut aikaa suihkuun tai lepäämiseen! Silti kuvaamani kisat olivat huippukokemus.

   Poista