sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kulttuuri ei tunne rajoja


Kultturi ei tunne rajoja. Sen saivat tuntea kaikki Einari Vuorela -seuran tapahtumaan viime keskiviikkona saapuneet. Keuruun vastaanottokeskuksen afgaanitaiteilijat valloittivat kuulijoiden sydämet musiikillaan, runollaan ja piirroksillaan. Ryhmän kokoaja piti hyvää huolta paitsi esiintyjistä myös heidän maansa lipusta. Samaa ohjelmaa ollaan viemässä hiihtoloman jälkeen sekä Multialle että Haapamäelle. Tervetuloa kokemaan jotain ainutlaatuista.

Kuvan soittimet asukkaat ovat saaneet lahjoituksinä, sillä kotimaasta ei semmoisia voinut mukaan ottaa. Aivan ihmeellistä oli se, kuinka taitavasti soittajat instrumentteja käsittelivät, vaikkeivat he neljään kuukauteen olleet voineet mitään soittaa ja harjoitusaikaa heillä nyt oli vain muutama tunti.

Olen pahoillani, etten osannut laittaa tähän spostiin piirtäjän upeita kuvia. Mutta varmaan niitä voi ihailla sitten myöhemmin Keuruun kirjastossa.

Ps. Esiintyjien nimet ovat sen verran vaikeita, etten edes yritä niitä kirjoittaa. Ensi torstaina Suur Keuruu -lehdestä ne kyllä sitten voi nähdä.

4 kommenttia:

  1. Varmaankin oli ihana kokemus,ja onpa ihanaa että saavat taas musisoida:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mihet/Pojat ovat luonnonlahjakkuuksia, sillä he eivät soita nuoteista, vaan ihan korvakuulemalta. Tänään kuulin, kuinka keskuksen musiikkihuone oli ahkerassa käytössä.

      Poista