lauantai 7. maaliskuuta 2015

Keväistä naistenpäivää

Kevätterveisiä kaikille naisille! Saapamaassa huomenna ojennetaan narsissien sijasta mimosan oksia ja itäisessä naapurissa neilikoita ... Pajunkissojakin voisin jo tarjoilla, mutta kun maaliskuun hankikannot puuttuvat, ei näin ollen puskien juureen pääse ilman pitkävartisia kumikenkiä.

Minua on kutitellut varmaan jokin kevätpörriäinen, sillä ostin itselleni naistenpäivän kunniaksi nämä uusimmat lehdet. Suosittelen teillekin, varsinkin tuota uusinta Kotiblogit -lehteä. Vaikka itse olen laiskistumista laiskistunut postailemaan, toisten blogit kiinnostavat aina.

***
Olen varmaan geeneissä saanut isäni innostuksen penkkiurheiluun.  Falunin latuja tuli seurattua melko tarkkaan, viikon kuluttua alkaa pärinä Australiassa ja tänään jännitän Kaisan menoa... ja varmaan sivusilmällä ihmettelen Salpausselän kisoja. Mutta jotta jännitys voisi purkautua tavalla tai toisella, kädet puuhaavat samalla yhtä sun toista... Siitä sitten seuraavaksi - joskus...

6 kommenttia:

 1. Tukholmaan on luvattu huomiseksi + 16 astetta. Taidanpa olla ulkosalla suuren osaa päivästä.

  Minä en ole oikein mikään hushålli-ihminen. Ostettiin uudet tv-luku-nojatuolit, uusi sohva, uusi kirjoituspöydän tuoli minulle ja uudet sängynpohjat, entiset sängynraamit kelpaa. Huonekaluja ja tavaraa on ihan liikaakin joten herpaannun kun alan siivoamaan.

  Minun aika ei tahdo riittää kaikkeen mitä haluaisin tehdä. Urheiluakin haluan seurata TV:stä, jalkapalloa, pyöräi
  lyä, yleisurheilua ja hiihtoakin.

  Kirjat on suurin intohimoni ollut jo viisivuotiaasta lähtien, kun opin lukemaan ja aloitin kirjoittamaan. Kirjoja oli kolmessa maassa, nyt ne on kasaantuneet yhteen asuntoon. Ne vie tilaa mutta en luovu rakkaista kirjoistamme.

  Hyvää kevättä ja kauniita ilmoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin, keskellä Suomea, on parhaillaan muutama aste plussaa ja vettä satelee...

   Minun kevätfiilikseni tahtoo tähän pieneen asuntoon jotain vaihtelua, mutta ei enää lisää tavaraa. Mutta yksi seinä haluaa muutosta.

   Urheilua tykkään seurata. Eilinen oli täynnä Salpausselkää ja Kontiolahtea, samoin tämä päivä. Kaisan epäonnistumista suren minäkin.

   Kirjoja on kertynyt hyllyittäin, mutta koska lähellä on Keuruun upea kirjasto, olen vienyt sinne (lahjoitushyllyyille) kymmeniä kirjoja. Ja kunhan alkaa pyöräilykausi, vien vielä monia teoksia.

   Kevättä Tukholmaankin.

   Poista
 2. Kiitos. Myös sinulle itsellesi ihanaista Naistenpäivää.♥
  Missä sinun suksesi ovat? Hiihtäen pajupuskien luo pääsisit.
  Täällä ei ole pajuissa kissaksia vielä, ihan ruusuja valitsin itselleni tänään kaupassa pilkkiretkeltä palatessa. Kalakeittoa on siis juhlapäivän kunniaksi tarjolla.
  Kotiblogit lehteä en tunne, mutta ehkäpä selailen jonkun lehden tutustuakseni.
  Penkkiurheilijaksi olen muuttunut. Seuraan ampumahiihtoa ja yleisurheilua. Osittain katson formuloistakin sen minkä saan näkyviin, kun ei ole ostettuja kanavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suksetko? Minulla ei ole VESIsuksia, sillä ns normaaleilla kapuloilla ei tuonne maisemaan ole mitään asiaa. Eikä pilkkimiehiä ole näkynyt tänä keväänä ollenkaan. Siinä hommassakin olisi kohta vene tarpeen.

   Tuo kotiblogilehti on mukava, koska siinä on niin monenlaisia juttuja: ruoka-, sisustus-, käsityö-, askartelu- ja matkailublogeja.

   Kaisalle toivon revanssia eiliselle! Ei minullakaan maksullisia kanavia ole, mutta voihan netin kautta seurata formuloita vaikka iltalehtien kautta, tosin ilman kuvaa. Kuvallisen homman voi sitten katsoa jälkikäteen lyhennettynä. Heh, heh!

   Poista
 3. Hyvää naistenpäivää ! Ihanat narsissit,kauniit värit niissä.Täällä oli tänään lähes 30 astetta,mutta onneksi oli kuivaa joten se ei tunnu niin pahalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naistenpäivää sinne helteeseen! Huh!

   Tykkään noista pikkuisista narsisseista ja tuolla parvekkeen viileydessä ne kestävät kauan.

   Poista