tiistai 4. syyskuuta 2012

Viimeinen

 Sanna Annukan Marimekolle suunnittelema kangas Kanteleen kutsu kukkaroksi. Viimeisin askarteluhomma. Ja näyttää siltä, että tämä taitaa olla vähäksi aikaa viimeinen postaus, sillä olen kyllästynyt bloggeriin ... "Viestisi tallennentamisessa tai julkaisussa tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen".Lisäksi olen tympääntynyt bloggerin sananvahvistushommeleihin. Olen ollut jo jonkin aikaa lakossa ko. blogien suhteen. Enkä edes aina saa auki muitakaan kommenttilootia. HÖH!!!

Lähden tauolle. Mukavaa syksyä kaikille.

17 kommenttia:

 1. Ihana pussukka! Voi että. Voi hyvin sinä siellä! Lempeitä syystuulia!

  VastaaPoista
 2. Hieno askartelu!

  Samaa olen "kironnut"..siis noita sanavahvistuksia....ihan tyhmiä.

  Toivottavasti taukosi ei kestä kovin kauan..:)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa syksyä myös sinulle Lissu

  VastaaPoista
 4. Onpas nätti pussukka.
  Ainakin sitten kuvia ja kuulumisia saapasmaasta, jooko ?
  -seija-

  VastaaPoista
 5. Mukavaa takoa! Onhan sulla Bloggerin päivitykset kunnossa? Pitäisi varmaan koputtaa jotain puuta, mutta sanon silti: mulla on kaikki toiminut jonkin aikaa ookoo. Välillä sählinkiä, välillä ei.

  VastaaPoista
 6. Sori. Ei mukavaa TAKOA vaan taukoa.

  VastaaPoista
 7. Kaunis pussukka. Mitäs varten se bloggeri sinulla takkuaa? Minä en ole huomannut mitään eroa omassani... Taukohan on kuitenkin paikallaan silloin tällöin, joten hyvää paussia.

  VastaaPoista
 8. Laitoin sinulle sähköpostia ja pari kuvaa valeakaasiasta. Tarvitsen näemmä uudet silmälasit, kun en enää näe lähelle enkä kauas, onnistuin kirjoittamaan niin monta kirjoitusvirhettä.
  helena

  VastaaPoista
 9. Pussukka on muodikas ja upea.
  Mutta mites tää on, blogger oikkuilee? Minä taisinkin joutua ojasta allikkoon, kun vuodatuksesta bloggeriin vaihdoin.
  Koeta ihmeessä keksiä joku ratkaisu, sillä täällä on tottunut viihtymään kuin kotonaan, mutta hyvää taukoa.

  VastaaPoista
 10. Upea pussukka;olispa yhtä taitava kun sinä.Tänään nimittäin ostin Vallilan kangasta 2 metriä 4 eurolla;olivat putsaamassa varastoa pois ja en osaa mitään tehdä tuosta kankaasta paitsi pöytäliinan...
  Mites sulla bloggeri on tuollainen,ei vaan mulla.Mutta siis sananvahvistusblogeihin en pääse kommentoimaan enkä edes yritäkään enään...

  VastaaPoista
 11. Taidan tietää mitä tarkoitat-minullakin herjaa postausta tehdessä välillä, että on ongelmia.Annan sen olla ja hyvin lataa ja tallentaa kaikki vaikka muuta sanoo.Mutta ärsyttävää on.

  Leppoisaa paussia.Jos liikut täälläpäin, tervetuloa kylään.

  VastaaPoista
 12. Mukavaa taukoa! Toivottavasti palaat!

  VastaaPoista
 13. Hieno kukkaro! Tuo kukkaronkidan (mikä sen oikea nimi nyt olikaan?) kiinnittäminen aiheuttaa minulle tuskanhikeä. Mukavaa taukoa!

  VastaaPoista
 14. MInulla kukkarokidat irtoavat, blogger myös herjaa, sanavahvistukset menevät yli hilseen, taitaisi olla tauon paikka minullakin. Pidä hyvä tauko ja palaa sitten. Voi hyvin, anna elon sujua:)

  VastaaPoista
 15. Hei sulla on ehkä sama vika kuin mulla, MTU size väärin router/networkissa? Mulla prakas ja ankarasti kunns sain korjausohjeet!

  VastaaPoista
 16. Ja ihana kukkaro, mä en pysty tekemään noita :( nimim yritetty on

  VastaaPoista