torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannusta

Tuoksuvaa juhannusta kaikille!Keuruulla minulla on kaksi puutarhaa, joissa käyn ihailemassa isäntäväen kätten jälkiä. Toinen on edellisen postaukseni Riittala ja toinen on Essen ja Antin pihapiiri.

Tästä puutarhan yhdestä nurkkauksesta välittyy isännän entinen työpaikka, Keuruun varuskunta: Kaikki hienosti rivissä kuin sotilaat!

Täytyihän minun kotona laittaa mukaan saamani retiisitkin 'ojennukseen'! Liinana Marimekon Puutarhurin parhaat! Tyylissä täytyy pysyä.

***
Taas kerran, kyllä Suomen kesä on kaunis. Nautitaan siitä. Huomenna lähden pikkusiskolan 'talkkariksi', haen koivuja vastaksi, lämmitän saunan ja nautin juhannusaaton illasta.

16 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta Lissu ja jos poikkeat Helsinkiin ilmoittele ihmeessä niin tavataan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa juhannusta itsellesi, Maria! Varmasti ilmoitan, kun tulen sinne päin.

   Poista
 2. Onpa komeat retiisit! Ja yleensä tähän aikaan olen aina Suomessa,nyt siirtyi matka 3 viikolla pojan häitten vuoksi. Mutta kai valoisia iltoja riittää silloinkin.Mukavaa juhannusta Lissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retiisit olivat erittäin rapsakat ja maukkaat. Kyllä valoisia iltoja riittää sitten kun tulet. Tänne Keuruullekin - toivottavasti.

   Poista
 3. Hyvää Juhannusta!
  Kun niitä kesäretkiä suunnittelet, niin 4.7 on meidän kylän-akkojen kirppis keskellä kylää ja minäkin meinaan päivän siellä seisoskella käsityökirjojeni kanssa. 6-7. 7. on sitten Palvipäivät, kylän ainut humu-päivä, jolloin keskusta on täynnä ihmisiä ja markkinakojuja . Minä olen varmaan kotosalla koko kesän, joten tervetuloa tänne päin ihan milloin vain huvittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo 4.7. kuulostaa oikein sopivalta tuoda sulle retkilounas! Sovittu - näillä näkymillä. Laitapa spostiin ajo-ohjeet, kiitos. Oikein rauhallista juhannusta, Sude!

   Poista
 4. Meillä juhannusruusu on vasta nupuilla.
  Eipä näy rikkaruohoja noissa suorissa riveissä.
  Kyllästyin tillin kirvoihin ja lanasin kasvuston nurin; laitoin muutaman itäneen puikulaperunan tilalle.
  Ostin kaupasta ruukkutillin ja tökkäsin sen ruohosipuleitten kaveriksi.
  Hyvää Juhannusta täältäkin!
  -seija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamuajelulla näin juhannusruusujen alkaneen kukkia jo useammassakin paikkaa. Kyllä ovat kauniita. Minulta loppui viinimarjapensaan kasvatus lyhyeen, sillä puskassa oli kans kirvoja. Vein roskikseen, etteivät ötökät leviäisi. Kirvatonta pääsiäispäivää sinnekin.

   Poista
 5. Pääsiäispäivää... heh, heh.
  -seija-

  VastaaPoista
 6. Lämmin kiitos kauniista häälahjasta näin blogin välityksellä. Se oli ihana <3. !On hauska lukea päivistäsi Italiassa ja munakoisomössökin on tullut todistettua erittäin herkulliseksi.

  Kiittäen Reetta, Joni ja Mikael.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vaan koko pikku perheelle. Eikös mössö olekin hyvää! Kiitos vielä erityisesti pikkuiselle Mikaelille. Hänestä riittää iloa mummon blogin kautta koko blogistaniaan.

   Poista
 7. Niinpä niin, munakoisomössö oli ihanaa. Syötiin vaaleaa leipää urakalla, kun mössöön tuli sellainen himo! Ja oli meillä tarjolla timjamitomaattejakin, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, heh! Ensin suullisena ja nyt sitten kirjalisenakin kehut mössöstä ja tomaateista. Kiitos vaan mukaani äsken saamastani annista.

   Poista