lauantai 31. joulukuuta 2011

Valkoista ja omituisuudet 4 ja 5

Ollaan nyt ihan hiljaa, ettei pelotella pois tuota valkoista tuolta ulkoa. On nelisen astetta pakkastakin. OIKEA talvi siis yrittää tulla. Vuoden viimeisinä päivinä.

En vaan toissapäivänä voinut oikaista tästä kotiin, sillä en osaa kävellä vetten päällä. Vuosi takaperin jäätietä olin kävellyt koko joulukuun.

 Uusi allakka odottaa... On aika vastata Sojan haasteeseen, jonka sain hänen blogissaan jo 08.12.

Olen jo tutkaillut kolme omituisuutta itsestäni. On kuulkaa muuten kinkkinen homma, sillä on vaikea ajatella jotain ominaisuutta omituisuutena, koska eihän sitä itseään omituiseksi huomaa! Tuo edellisessä postauksessa ilmaisemani kolmas omituisuuteni/ominaisuuteni (astioidenpesu käsin) herätti edes pientä ajatusten vaihtoa. Nyt sitten ne kaksi vielä puuttuvaa omituisuutta:

4. omituisuus
Olen täysin hurahtanut formuloihin! Vaan senhän te jo tiedättekin. Omituista siinä on se, että olen luonnon ystävä, eikä sellaisen ihmisen maailmaan pitäisi kuulua omituinen kurvaileminen samaa rataa ympäri ja ympäri. Renkaita ja polttoainetta kuluttaen. Eilen muuten Pekka Haavisto tunnustautui myös formulafaniksi, ja hän jos kuka on vihreä!

5. omituisuus
Liittyy tuohon allakkaan. Vuosia ostelin innokkaana mitä kauniimpia vuosikalentereita ja aloin aina niitä innolla täytellä, kunnes innostus hiipui viimeistään maaliskuussa.  Siirryin sitten tuohon allakkaan, johon esim viime vuonna on merkitty KAIKKI formulat ja lennot saapasmaahan ja takaisin. Eikä muuta. Luulen, että tämä blogi on korvannut kaupan kalenterit. Vai mitä? Siis jonkin sortin Julkinen Kalenteri. Ei oikeastaan ollenkaan omituista, jos ei tuota allakan antia lasketa.

No niin Soja, nyt on homma hoidettu. Pitäisi vielä haastaa teistä lukijoistani viisi, mutta kun en osaa päättää, ketä teistä haastaisin, haastan teidät KAIKKI. Poimikaa itsellenne tuo tunnustuskuva ja ei kun paljastelemaan.

Toivotan teille kaikille oikein hyvää uutta vuotta.
Happy New Year!
Buon Anno Nuovo!
Gutes Neues Jahr!

13 kommenttia:

 1. Vau, teillä on lunta ja meillä luvattu huomiseksi jopa +14C, en ala. Katsoin eilen Haaviston haastattelun Ylen Areenasta ja kuulin tuosta formulainnostuksesta. Hyvää hyppyä uuden vuoden puolelle!

  VastaaPoista
 2. Lunta! Jospa teille nyt tulisikin talvi.Täälläkin on pari päivää ollut aika kylmää (myös sisällä,brrr)
  Formulat eivät kiinnosta mutta Haaviston haastattelu olisi mielenkiintoista kuunnella (kävimme samaa koulua...) Allakkani on nykyään puhelimessa.
  Oikein hyvää Uutta Vuotta Lissu!

  VastaaPoista
 3. Teillähän on siellä jopa kylmempää kuin täällä. Nipin napin pakkasen puolella on meillä. OIkein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. ★ Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 5. Happy New Year!
  Love,
  Patti

  VastaaPoista
 6. Allu: Lunta on, taas hieman enemmän, mutta vielä mahtuu! haavisto sai taas yhden lisäpisteen, vaikka minun suosikkini hän on koko ajan ollut. Mukavaa alkanutta uutta vuotta.

  Yaelian: Vai tunnet sinä Haaviston ihan livenä. Entäs, jos hukkaat puhelimesi? Oiekin mukavaa alkanutta uutta vuotta, Yaelian!

  Pikkusisko: Nyt on hieman enemmän tuota valkoista ja pari astetta kylmempää. Teillä se meri lämmittää enemmän kuin täällä. Oikein antoisaa vapaa vuotta sinulle!

  Susanna89:
  Kiitos samoin!

  Patti: Buon anno nuovo anche a te e John!

  VastaaPoista
 7. Hyvää Uutta Vuotta 2012
  Eipä pääse täälläkään vielä hiihtämään; ei maastoon eikä jäälle.
  Kevätesikko rupesi kukkimaan ulkona.
  -seija-

  VastaaPoista
 8. Ihanaista tätä vuotta sinulle!
  Meillä on Yaelianin tavoin viileää, melkein myrskyää tänään, hhrrrr.Vuorilla on lunta varmaan enemmän kuin siellä teillä.

  VastaaPoista
 9. Seija-systeri: Kiitos samoin! Hiihtäminen - mitä se on? heh, heh! Mutta kohta pääsen avantoon. Kevätesikkohan kukkii keväällä, ja eikäs nyt ole aika kohti kevättä?

  Pikkujutut; Kuin myös sinne! Tykkään Suomen talven viileydestä, mutta en saapasmaan. Ihmiset ne jaksavat vaan ihmetellä, miten tulen talveksi Suomeen sieltä 'etelästä'! Välimeren talvi täytyy ensin kokea. Sitten osaa arvostaa Suomen lämpöisiä asuntoja.

  VastaaPoista
 10. Hyvää uutta alkanutta vuotta! En ole onnistunut kommentoimaan yhtä lausetta ilman keskeytystä koko joulun aikana. Minäkin tiskaan mielelläni käsin ja mietin samalla asioita, joskus jopa puolihuomaamatta laulelen. Meikittä en julkisilla paikoilla liiku (enpä olisi kehdannut tunnustaa ensin). Viimeksi menin meikkaamatta päivystykseen, kun yritin vakuutella, että olen sairas. Aurinkoallergian takia joudun kyllä peittämään ihoani muutenkin.
  helena

  VastaaPoista
 11. Helena: Kiitos samoin sinulle! Noin minäkin tiskaamisesta ajattelen. Samalla sitä näkee, kuinka puhdasta voin saada itse aikaan. Tuo meikkijuttu on aika kummallinen. Kaipa se on tapa siinä missä muutkin. Metsään en kuitenkaan enää kesällä meikeissä mene.

  VastaaPoista
 12. Voihan hitto, oon yrittänyt olla vielä kuuntelematta suuremmin presidenttiehdokkaita, mutta se, mitä "suodattimesta" on tihkunut, alkaa valuttaa vaakaa Haaviston suuntaan. Ja sitten vielä nämä formulatkin :)

  VastaaPoista
 13. Soja: Minä puolestani olen kuunnellut ja katsellut ehdokkaita melko tarkasti. Haaviston numero on vain vahvistunut minun piirrettäväkseni. Ja että vielä formulatkin!

  VastaaPoista