torstai 21. huhtikuuta 2011

AAF

A-histaa... Tàmà bloggaaminen. Muutin eilen uudet asetukset ja sain sillà tavoin syòtyà liiat rivivàlit. MUTTA kun tànààn olisin tehnyt postauksen uusialla asetuksilla, homma meni ihan ahistuksen puolelle. Kuvien lisààminen ei onnistunut, ei millààn, joten vaihdoin vanhoihin asetuksiin. EI, kuvan auto ei ole minun. Onneksi. Auton pylly kadulla, ja naama kiinni muurissa. Ahistaakohan autoa?
A-arvaus. Pitkàstà aikaa. Mikà vempain minulla on vasemmassa kàdessàni? Kaikkein arvanneiden kesken arvon postikortin, jonka postimerkkinà on saapasmaan juhlavuoden merkki. Isompikin arvonta làhenee. 55 555 kàvijàà kohta. Kaikkien siihen saakka laittamiini postauksiin kommentoinneet osallistuvat sitten siihen arvontaan. Siis tàstà postauksesta làhtien siihen asti, kun tuo luku on saavutettu.
F-inlandia. Eilisen lehden aukeaman kokoinen mahtava artikkeli Finlandian Lapista. Sinne minàkin - siis Finlandiaan - lentelen taas 21.06., keskelle pisintà pàivàà, juhannusta viettàmààn. Finnair ja Meridiana leikkivàt taas samalla hiekkalaatikolla! Sain lipun 120 eurolla. Finnairin kautta olisin taas joutunut pulittamaan yli tonnin! Maailmassa on paljon yli minun ymmàrryksen kàyvià asioita. Niin tai nàin - Hyvàà kiirastorstaita ja Pitkàà perjantaita, jotka tààllà ovat ihan tavallisia arkipàivià.

14 kommenttia:

 1. Luulen, että yrttisakset...
  Levollista kiirastorstaita! Toivottavasti ahistus lievenee...

  VastaaPoista
 2. Eipä ole vaikea! :D
  - Lissun yrttisakset.

  VastaaPoista
 3. En olisi muuten tiennyt, mutta näin juuri lehdessä kuvassa samanlaiset eli yrttisakset. Ovatko kätevät käytössä?
  Arvaa mitä? Yksi tulppaanipuun siemenistä on itänyt! Eilen heitin pussukoihin lunta päälle kostukkeeksi ja tänään näkyi vähän vihreää, kun heiluttelin multaa. Pistänkö kuvan sähköpostiin? Pienoinen yllätys, mutta mukava sellainen.
  helena

  VastaaPoista
 4. Yrittisakset tosiaan. :) Valintatalossa noita oli yrttipurkin mukana. Pitkään niiden mainos pyöri tässä pöydällä kun pohdin kävisinkö ostamassa, saksien takia, mutta heitin lopulta pois. Tuskin siellä enää mitään on?

  VastaaPoista
 5. Yrttisakset,olen noita nähnyt jossain.
  Toivottavasti ei bloggeri enään ahista,ja sait asetukset kuntoon...
  Hei,sinähän lähdet Finlandiaan päivää ennen minua,tosin saavun sinne vasta sitä seuraavana päivänä,kun on niin pitkä väli Amsterdamissa.Saitpa sinä halvan lennon!

  VastaaPoista
 6. Yrttisakset ovat jo kaikki sanoneet... mä sain just finnairin liput 240 euroa, Roma-Hel-Roma???

  VastaaPoista
 7. Kiitos varoituksesta. Saapa nähdä pitävätkö mun hermot, jos vielä tästä vaikeutuu.. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 8. No mä sanon myös yrttisakset:D
  ja juu tää bloggeri temppuilee ihan samoin täällä uunillakin..plääh.
  hyvää pääsiäisen aikaa ja onnea lentolippujen edullisuudelle.

  VastaaPoista
 9. Ensin kaikille yhteisesti: No, yrttisaksethan ne! Minà olin siis ainoa, joka en olisi tiennyt. Saksista enemmàn seuraavassa postauksessa.

  Linnea: Saas nàhdà, ahistaako huomenna/ylihuomenna, jolloin ajattelin tehdà seuraavan postauksen.

  Ruiskaunokki: Hòh, kaikki tiesi.

  Helena: Siis itànyt!!! Ihme, sillà minà olisin veikannut toisin. Laita ihmeessà kuva. Voin laittaa sen sitten blogiin, jos annat luvan.

  Sea: Esim rosmariinin kàyttàjàlle vallan hyvà vekotin. Saksien mukana tuli ruohosipilinsiemenpussi. Laitan ne itàmààn. Kokeilen kaikkiin parvekkeen yrtteihin ja teen vertailevan tutkimuksen!!!

  Yaelian: Mitàhàn, jos tehtàis treffit - johonkin pàin Suomea, jos sinun aikatauluusi sopii.

  Tea: Olisin saanut Finnairilta edestakaislipun vàhàn alle 500 eurolla, mutta kun enhàn minà yhtààn tiedà, milloin tulen taas tànne. Tarvitsin siis yhdensuuntaisen lennon, ja se lippu Finnairilla maksaa maltaita. Supersaverillà Meridiana myy Finnairin koneeseen noita edullisia lippuja. Olen tyytyvàinen. Kauankos Suomi-lomanne kestàà?

  Outi: Saas nàhdà miten seuraavan postauksen kanssa ahistaa. Tympii...

  Maria: On ihan avuton olo, kun ei ymmàrrà tàmàn vempaimen sisintà olemusta! Hyvàà pààsiàistà sinnekin.

  VastaaPoista
 10. Onko sinulla kuvaa Bella nottesta? Toit kerran niitä siemeniä ja nyt on kaksi niistä itänyt ja kasvanut n. 25 senttisiksi. Tietäisin vähän mitä on odotettavissa.
  Noista saksista tuli ensin mieleen hiussakset, mutta vähän ihmetytti sekin. En olisi tiennyt yrttisakseiksi.
  Hyvää pääsiäistä.
  -seija-

  VastaaPoista
 11. uusi lukija ilmottautuu! :) löysin tänne kun selailin blogeja päämäärättömästi. Ei liene haittaavan jos linkitän sinut blogiini? :)

  VastaaPoista
 12. Seija-systeri: En lòytànyt kuvaa omistani, mutta jos googlaat sanalla Bella di notte, niin lòydàt sieltà paljon kuvia. Siellà on jopa sellainen kuva, jossa nàkyy kukkia ja siemenià ja jonkun kàsi. Se on mielestàni paras ohje sinulle. Kasvin latinalainen nimi on mirabilis jalapa. Sakset saivat ensin minut ihan ymmàlleni. Hiuksia ei kait niilla voisi leikata. Vaikka mistàs sen tietàà!!! Oikein hyvàà ja rauhallista pààsiàsistà koko sakille.

  Elle: Tervetuloa vaan! Piipahdin blogissasi. Mielenkiintoista. Laitan sinut tuohon sivupalkkiin ja mielellàni olen palkissasi.

  VastaaPoista
 13. jos nyt leikitään etten ole lukenut edellisiä vastauksia niin sanoisin että noilla leikellään jottain suikaleita ja siksi sanon, kaikesta huolimatta, että niillä leikataan oikein ohkaista spagettia. Ai eikö?


  Pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista
 14. Soile: Spagetin leikkelysakset!!! Sehàn olisikin kàtevà tyòkalu. Et ehtinyt arvaukseen mukaan, mutta laitanpa sullekin kortin. Semmoisen, jota ei tartte odotella kahta vuotta! Haleja koko sakille.

  VastaaPoista