torstai 24. kesäkuuta 2010

Juhannusruusut

Tuoksuvien perinneruusujen kanssa toivotan kaikille oikein mukavaa juhannusta. *** Edellisen postauksen arvoitus selvisi melkein kokonaan viimeisessà kommentissa. Villaahan siinà. Tai epàmààràinen kasa saapasmaalaisen pàssin (ei siis lampaan) turkkia, joka sai kyydin Kaunottaren kyydissà halki Euroopan. Ei pullojen pehmikkeenà, vaan tiukasti muovipussissa, sillà haju oli melkoinen. Mità Soile (varpaansa nàkyy kasan ylàreunassa) kasasta tekee, nàkyy varmaan joskus hànen blogissaan. *** Blogini seuraava lukijatolppa, 33 333 làhenee. On aika arpoa sen kunniaksi kaikkien tàhàn postaukseen vastanneiden kesken yksi saapasmaasta lòytyneistà aarteista. Siis jonkin sortin pitsiliina. Arvonta suoritetaan, kunhan tuo luku on saavutettu.

15 kommenttia:

 1. Aika hyvin arvailivat :) karstat pakkasin jo mukaan, katotaan mitä jussina saan nillä aikaiseksi!

  Kakat irtosivat hyvin mattolaiturilla. Ja nyt puhutaan siis villassa olleista kakoista.

  VastaaPoista
 2. Kerrankin olisin tiennyt vastauksen..

  Mukavaa juhannusta! Ja arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 3. Mahtavat lukemat tulossa, onnea!! Ja mitä suloisinta juhannuksen aikaa sulle, Lissu, nuuhkitaan ilolla Suomen kesää!

  VastaaPoista
 4. Pitääpä taas osallistua. Kiitos viimeisestä, muuten! Nätti kortti, kauniit värit. Tuskin tärppää montaa kertaa peräkkäin, mutta toivotanpahan nyt ainakin mukavaa kesää ja hyviä kelejä.

  VastaaPoista
 5. Soilella on kiintoisat projektit. Jään odottamaan mitä villasta tulee ja osallistun taas tietenkin. Kiitos pihahuonekalukortista!

  VastaaPoista
 6. Iloista Suomen suvea ja sen juhannusaikaa! :)

  Juhannusruusuni pääsi tänä kesänä kukkimaan niin salaa, etten ehtinyt yhtään kuvaa siitä ottamaan. Nyt taas onneksi ehtii pihallekin, sillä nurmikko odottelee parturia: oikeammin sanottuna heinikko.

  VastaaPoista
 7. Lämmintä ja mukavaa Juhannusta sinulle.
  Nauratti, kun uskalsit tuoda villaa etelästä:) Minä ostin kerran Turkista lampaantaljan. Tyhmä kun olin, niin pakkasin sen matkalaukkuun.Kotona odotti mukava yllätys, kaikki vaatteeni ja tavarani kuhisivat kirppuja. Onneksi oli talvi, että sain jätettyä ne suoraan pakkaseen.
  Ja hei...minä haluan ehdottomasti mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 8. Hyvää juhannusta sinullekin!

  Täällähän sitä ei tosiaan vietetä - no, Johannes Kastajan kunniaksi saatetaan kylissä järjestää uskonnollinen kulkue ja räjäytellä raketteja, mutta mitään keskikesän juhlia ei ole.

  VastaaPoista
 9. Kaikille yhteisesti: Taas hàipyi blogien bittiaalloille jokaiselle erikseen vastaamiseni! Pòh! Kiitos kommentoistanne ja onnea vaan pitsiliinan metsàstykseen. Aikaa vielà nàyttàà olevan.

  VastaaPoista
 10. Kommentoin tänne tuosta uusimmasta postistasi pitsiliinan toivossa. Olisi käyttöä sille! On todellinen mansikkapaikka teillä siellä! Ihanan näköinen talo. Tykkään noista vanhoista suurista tiloista, joissa eriväriset huoneet seuraavat toinen toistaan. Hieno homma, että ovat kunnostaneet eivätkä päästäneet ränsistymään.

  VastaaPoista
 11. Kommentoin vielä toistamiseen tähän. Yritän huijata :). Liina on niiin kaunis.

  VastaaPoista
 12. Outi: Tervetuloa tànne keskisen Suomen Mansikkapaikkaan! Ja onnea tuon pitsiliinan metsàstykseen. Muutaman kymmen kàvijàà vielà, niin sitten ratkeaa.

  Pikkujutut: Aina kannattaa yrittàà. Oishan voinut kàydà niinkin, ettà olisin kirjoittanut sinun nimellàsi kaksi arvontalappua! JOS ei nyt onnetar sinua suosi, voidaan aina tehdà vaihtokauppoja!

  VastaaPoista
 13. Hei! Juhannus ilman nettiyhteyksiä, nyt huomasin tämän arvonnan. Mielelläni osallistun. Onnittelut kävijämäärästä. Hyvää keskikesää:)

  VastaaPoista
 14. Hei!
  Minäkin olen vailla jonkin sortin italialaista pitsiliinaa, joten osallistunpa arpajaisiin, vaikka monta kertaa mietin, että kehtaanko vai en.
  Se toinen hyttysille allerginen,
  helena

  VastaaPoista
 15. Telle: Juhannuksen minàkin pidin lomaa blogista. Kàvijoità on ollut ihmeen paljon. Kohta paalu (33 333) kasassa. Kesàn onnea sinullekin!

  Helena: Totta kai arpajaisiin voit osallistua. Kaikki lukijat saavat. Pitsiliinoja on nyt kertynyt ihan mukavasti, sekà saapasmaan kotiin ettà tànne Keuruulle tuotuja. Tiedàtkòs mità, minà olet nyt kait immuuni hyttysille, sillà juhannus meni ilman hàtistelyjà. Toisaalta olen minà hankkinut apteekista 'salaisen aseen', Hyttysàssà-rollin. Sità kun vilautin iholle, niin inisijàt eksyivàt jonnekin muualle. Suosittelen.

  VastaaPoista