torstai 27. elokuuta 2009

Voittajan on helppo saunoa

Ruiskukka piti juhlapostauksensa arpajaiset 16.08. ja miehensä ja tyttärensä ollessa onnettarina (voiko mies olla onneTAR?) minusta tulla tupsahti voittaja. Posti sitten kiidätti tuon edellisen postauksen lopussa olleen paketin tänne keskelle Suomea. Arvaattekos, mitä paketissa oli? Sunnuntai-vehnäjauhoja? Mustikkapiirakka???
Ei, vaan koko iso laatikollinen kaikkea ihanaa saunomiseen ja tervaan liittyvää. Tässä kuvassa näkyy vain osa tavaroista. Voe mahottomuuksien mahottomuus mikä arvontalahja! Kiitos, kiitos, KIITOS!!!
Kävin just äsken varaamassa viimeisen sauna-ajan lauantai-illaksi. Meinaan nääs kokeilla saunahunajaa, tervasaippuaa ja Terva-saunatuoksua, hinkata itseäni kahdenlaisilla hinkuttimilla ja kietoutua sitten ISOON ihanaan froteepyyhkeeseen!!!
Ei ole tervan juontia lauantai-ilta, vaan saunajuomana systerin tekemää Louhisaaren juomaa sekoitettuna 7 upilla (puolet ja puolet, suositteli hän).
Tämmöisen onnenpotkun innoittamana olen myös lotonnut kymmenen viikon rivin. Viime lauantaina oli 3 oikein. Jos tänä lauantainakin on 3 oikein, niin ei tartte ensi viikon lauantaina olla enää kuin 1 oikein, niin minulla on 7 oikein. Minusta tulee miljonääri!!!

13 kommenttia:

 1. Onnea palkinnon voittamisen johdosta! Näyttää aika lailla saunafanin unelmalta. ;)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti viimesenä lauantaina ei oo kahta oikein, muuten menee yli :)

  Keittelin juuri puolukkahyytelöä. Innoitit tekemään sitä. Jättimäärä sokeria lorahti lopuksi. Kestääkö se jääkaapissa pitkään hyvänä?

  Mies tuli kotiin ja kompura tärisee, nyt eteisen lattialla...

  VastaaPoista
 3. Onnea onnekkaalle. Toivottavasti lotto-onni on yhtä suosiollinen.

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon! Kyllä on sulla lauantai tiedossa! Tuon kaiken ihanuuden jälkeen ihminen mahtaa olla aika lailla raukeaa petitavaraa.

  VastaaPoista
 5. Ofelia: Unelma josta en edes osannut unelmoida!

  Valkoinen persilja: Voikos lotossa osua yli 7 oikein? Silloinhan minusta voi tulla vaikka triljonääri!!! Puolukkahyytelö EI kauan jääkaapissa kestä. Vatsoihin menee. Niin hyvää se on. Riippuu sokerin määrästä. Jos paljon lorahti, säilyy takusti, mutta jos hieman vähemmän, niin hassulta kuin se tuntuukin, sokeroimaton puolukka säilyy paremmin kuin sokeroitu. Laita pikkuisen pakkaseen ja unoda se sinne, niin on joulunakin namia. Sulla on oma jyrä kotona. Siis betonijyrä.

  Merruli: Kiitos, kiitos. Lauantaita tässä odotellaan. Ja sehän on jo HUOMENNA.

  Outi: Kun vielä voitelen itseni mukana tulleella jalkavoiteella ja laitan ryppyvoiteita, niin ei kiristä yhtikäs mikään. Jos ei sauna, terva ja (mikäs se olikaan?)...

  VastaaPoista
 6. Tore kui sa oled positiivne! :D tuolla konstilla mäkin voisin lotota, täytynee kokeilla! Mietin tässä että sauna, terva ja LAULU voisi auttaa hyvinkin - aion kokeilla tulevana viikonloppuna nääs ;-D

  VastaaPoista
 7. Niin, seiskauppia en ole kokeillut Louhisaarenjuoman kanssa. Vissy sopii oikein hyvin. Todella raikas sekoitus.
  Täälläkin jääkaappi alkaa täyttyä erilaisista hilloista.
  -seija-

  VastaaPoista
 8. Maahiska: Tykkään enemmän positiivisuudesta kuin sen vastakohdasta. Noin yleensäkin.Luin blogistasi, että sinulla on edessä ihana viikonloppu savusaunoine ystävine kaikkineen. Laulakaa oikein sydämen kyllyydestä.

  Seija: Ai vissyä? Tuo seiskauppikin oli erinomaista. Testasin jo. Mitenkäs teit tuon Louhisaarenjuoman? Hamsterisiskoista se vanhempi haki taas pari litraa puolukoita hyytelöksi! Aukko vilisi muistakin hamstereista, jopa semmoisten poimuri-imureitten kanssa. En ole kateellinen, sillä heitillä marjojen kanssa riittää siivoamista!

  VastaaPoista
 9. No onneksi olkoon! Taisi mennä saunapaketti oikeaan kotiin!

  VastaaPoista
 10. Onpas melko leuhka palkinto, onnea! Ja erityisen paljon onnea myös milonäärihankkeellesi!

  VastaaPoista
 11. Linnea: Kiltisti ajateltu!

  Pikkusisko: Kiitos, kiitos! Aina täytyy uskoa. Vaikka mahottomaankin hankkeeseen. Isäkin kehui voittavansa joka viikko. Kun ei lotonnu, voitti aina rivirahan verran!

  VastaaPoista
 12. Rentouttavaa saunailtaa! Minä muuten kisaan kanssasi tuosta pääpotista-tökkii sen verran nyt tuo maailmalle lähtö taasen. 7 ja lisällä voitaisiin vaan käydä hakemassa mies ja kamppeet pois ja aloittaa uusi elämä. Mutta onea arvontaan sinullekin, reilun pelin hengessä nääs :).

  VastaaPoista
 13. Pikkujutut: JOS minusta tulisi miljonääri, lähtisin kanssasi roudaamaan mies ja kamat Suomeen. Minä maksaisin. Yksi oli oikein. Vielä tarvitaan kolme ensi lauantaina. Vielä ehditään. Ymmärrän haluttomuutesi lähteä. Hyvää viikonloppua kuiteskin.

  VastaaPoista