lauantai 4. heinäkuuta 2009

Paaskysten aamukiireita

Makuuhuoneen ikkunasta nakee aamuisin tosi kiireisia hommia: paaskysten on pyydystettavassa lennossa satoja tuhansia miljoonia lentavia otokoita omien pesiensa odottelijoille. Kuvaan sain vain muutaman paaskysen. Voitte itse kuvitella loput sadat paaskyset.
Vanhojen palazzojen raystaiden alustat on kuin tikutettu paaskysten pesista. Oma majani on vasta restauroitu, joten alivuokralaisia ei ole. Viela.

5 kommenttia:

 1. Edellinen asuntomme oli ihan Oulun keskustassa, kerrostalossa. Ihme, miten paljon elämää talon sisäpihalla oli: varpusia, naakkoja, pääskysiä, haukka, varikset.. Edellinen kissamme rakasti nimenomaan pääskysiä, jotka sujahtelivat sen piilopaikan (parvekkeella) ohi. Toivottavasti saat alivuokralaisesi pian. Minulla on ollut tässä nykyisessä kodissa pääskysiä vähän ikävä.

  VastaaPoista
 2. Tässä meidän pihapiirissä ei pääskyset pesi, mutta pöntöillä näyttää ja kuulostaa olevan perheenlisäystä tullut. Nyt muuten tuli kylmä, klo 9 aamulla 9 astetta lämmintä! Nukuin viime yön villasukat jalassa, hui kamalaa.

  VastaaPoista
 3. Outi: Kissaa otti takusti paahan. Ei kait saanut yhtaan paaskysta lennosta liinni. Minakin tykkaan linnuista, kaikenlaisista. Satakieli on lopettanut nyt laulamisensa. On kait lastenhoitohommissa.

  satu.p: En edes tieda, kuinka monta kertaa vuodessa taalla on tuota lintujen pesueenlisaysta. olosuhteet ainaskin ovat loistavat. Vai etta villasukkakeli! Puuuhhh! Sinne lamminta ilmaa taalta. Nytkin hiki virtaa, vaikka kello on vasta 9.00 aamulla.

  VastaaPoista
 4. Minä olen nähnyt tänä kesänä varmaankin vain pariin otteeseen pääskysiä, juuri vasta mietittiin, että missä ne ovat. No täällähän ne.

  Just kirjoitin Elenan blogiin, että ilta-aurinko on pitkäaikainen suosikkini, mutta voihan yhtäaikaa olla suosikkina aamuaurinkokin. Ne molemmat ja aurinko aina.

  VastaaPoista
 5. himalainen: Paaskysten taitolento on ihmeellista: sadat siivekkaat nayttavat lentavan sinne tanne, mutta ilman kolareita! Ihmeellista. olen aamuvirkku. Seka taalla etta Suomessa. Mutta taalla nautin erityisesti aamuista, koska silloin on viela virtaa hommailla. Toisaalta jos nukkuu kunnon siestan, jaksaa illalla ihailla auringonlaskua. Mika viime paivina on ollut mahdotonta ukkosten takia. Aurinko on tarkea, mutta liika on aina liikaa. Taalla.

  VastaaPoista