sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Helluntaita

Sain tekstiviestin Suomesta: Hyvaa helluntaita! Taytyi oikein allakasta tarkastaa. Joo. Helluntai on. Ihan unohtuu nuo kotomaan juhlapyhat. Itse olen nysvannyt koko taman aamun (siis helluntain), koska eilinen suunniteltu nysvayspaiva meni kirsikoitten parissa. Nysvata taytyy, silla huomenna saan vieraita Suomesta. Viettamaan koulun paattymista. Viikon verran mennaan tukka putkella. Benvenuti! Ja kaikille bloggaajille Hyvaa helluntaita. Onko teilla jo heili?

3 kommenttia:

 1. No enpä olisi tiennyt minäkään :)

  Heili on <3

  VastaaPoista
 2. Eilen olin juuri lähdössä ovesta ulos ja kauppaan, kun radiosta kuului: tänään helluntaina ovat kaupat olleet kiinni...
  Näin hyvin sitä tulee allakkaa seurattua. O:n nimipäiväkin jäi huomaamatta. Voi, voi.
  Oiskohan syynä tämä touhu , kun V on ollut meillä kesälomalla viikon. Oli mukava kun oli lämmintä, sai olla paljon ulkona ja uimaankin päästiin. Säätiedotuksen mukaan helteet taitavat tällä erää loppua.Tänään lähdetään kohti Pyhäsalmea.
  -seija-

  VastaaPoista
 3. Jestas. O:n nimppari lipsahti ohi. Hyi minua. Ei ole allakka taalla kovin usein kaytossa. Taytyy koristella jaakaapin ovi Tarkeilla Paivilla. V varmaan nautti 'lomastaan' taysin rinnuksin. Ja toisaalta halaili varmaan sitten O:ta oikein kunnolla. Onkohan nama niita meidan sisapiirin juttuja, joista muut ei ymmarra hoykaystakaan. Ei haittaa. Halaapa P:takin.

  VastaaPoista