lauantai 16. toukokuuta 2009

Antipasti e aperitivo

Perjantaihin kuuluu naapurikylan markkinat. Sielta voi ostaa mukaan antipastoiksi vaikkapa artisokan sydamia tai oliiveja. On Fridays I always go to the market in the neighbour village. I can buy some artisokes or olives for antipasti
Tai merenherkkuja.
Or some frutti di mare.
Illalla voi sitten piipahtaa toisessa naapurikylassa aperitiviilla.
In the evening I can have an aperitivo in another village near by.
Johnnyn viini- ja oliivioljykanttiinissa. Han on myos erinomainen kuvanveistaja. www.johnnymadge.com
Johnny on kirjoittanut vaimonsa kanssa pienen mielenkiintoisen kirjasen The uses of olive oil (Miten kayttaa oliivioljya). At Johnny's. He has excellent wines and olive oils. And he is an artist, too. www.johnnymadge.com
He has written a small, interesting booklet The uses of olive oil.
Carlo ja Johnny harjoittelevat konsertteja varten ja viihdyttavat samalla asiakkaita. Onkohan jotain, mita Johnny ei osaa?
Johnny and Carlo are practising for the conserts, and for the pleasure of the customers. Some three weeks ago Johnny was is Estonia with his choir. Is there something he can't do?

3 kommenttia:

  1. Onko tuo Johnnyn viinitupa Braccianossa?
    Näyttää niin tutulta, vaikka onhan noita varmaan vastaavia monia.

    Kaipaus Italiaan iski nyt pahasti!

    Tuolla alempana; ihan loistopaikka kirjoitella sinulla!

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoisen näköinen tuo mereneläviä-läjä.

    VastaaPoista
  3. Johnnyn viinitupa (auki pe-la -iltaisin) on Casperiassa, tuon kukkulan toisella puolella, siis Sabiinassa. Benvenuti vaan! Koko seutu on loistopaikka.
    Pikkusisko: Jos olisi mahdollista, elaisin pitkia aikoja pelkilla meren- ja jarvenelavilla. Kerran rannikolla ollessasni soin kahden viikon ajan joka paiva annoksen sinisimpukoita! Kolesterolia. Joo, mutta hyvia olivat. Ja ovat. Tuo satsi on pohjana huomiselle illalliselle. Tuleepi Suomi-seuraa!

    VastaaPoista