lauantai 11. huhtikuuta 2009

Pääsiäistyttöjä Easter girls

Renttahelekku -pyöräilymallisto. Jos Neulova narttu on spesialisoitunut sisätilavetimiin, itse valitsin pyöräilykautta etustavan lukin: päälle sitä, mitä naulakosta talven jäljiltä löytyy. Ai jestas, että tunsin olevani style! Renttahelekku -cycling stile. If Neulova narttu is specialized with inside fashion, I chose the outside look: Put on whatever there is not-for-winter-season. Oh how lovely style, I think!

Tiina Toukalle hyvää pääsiäistä! J + E ...

Happy Easter time to Tiina Catepillar! J + E ...

... ja ihanat L:n tähtisilmät.

... the most beautiful eyes of L.

5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ylläoleva kommentoija sai minut mietteliääksi. Kuka, mistä, miksi? Poistin tekstin. Jos joku teistä tuntee tuon kommentoijan, haluan lisävalaistusta. Jos olen ollut liian tarkka, pyydän kyllä anteeksi ao kommentoijalta. Lissu

  VastaaPoista
 3. Oletpas sina tyylikas!

  Sinisten silmien perhe!

  Jossain aikaisemmin mainitsit niista bambupuikoista. Kiitos vaan, hyvin toimivat. Taidan neuloa loysemmasti ja bambut takaavat sen, etta ne ei putoile kesken tyon.

  VastaaPoista
 4. Ei paha asuste, mutta olisko kuitenkin vasta renttahelekahtava asukokonaisuus?

  VastaaPoista
 5. Elena: Ehkäpä minun käteni eivät niihin bambuihin vain tottuneet. Hyvä että toimivat. Joskus täytyy kokeilla uudelleen. EN halua takaisin, vaan lainaan - joskus.
  Satu.p: On se tuo sinun vokuesilmä tarkka: ykstotistahan tuo pyöräilylukin värimaailma on. Olen saanut ennenkin palautetta siitä, että pukeutumiseni on HIEMAN monitonista. Entäs jos ompelis muutamia tilkkuja erivärisistä kirkaskuvioisista kukkakankaista sinne sun tänne kaikkien vetimiin ilmestyneiden reikien peitoiksi ja ihan muutenkin vain iloksi ja piristykseksi? Entäs muuta? Kaikkia ehotuksiasi otan riemulla vastaan. Lissu

  VastaaPoista