lauantai 18. huhtikuuta 2009

Missä Kimi viipyy

Ferrari-tallin insinöörit ja huoltojoukot pohtivat, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. The team Ferrari is trying to find out what to do next.
Tekninen johtaja Stefano Dominicali läheisineen etsii katseillaan Kimiä (ja Massaa).
The technical manager Stefano Dominicali with his friends are looking around: Where is Kimi (and Massa)?
Tallipäällikkö Luca di Montezemolo pohtii Schumin kanssa, millainen taktiikka huomenna Kiinassa purisi. Huomenna ratkeaa tämäkin kuva-arvoitus.
The team chief Luca di Montezemolo and Schumi are planning the tactics for tomorrow's race in China.
Tomorrow we will see what is behind this picture puzzle.

6 kommenttia:

 1. :D

  Vaikkakaan en ole ihan varma pitäsikö huolestua että tiedät tallipäällikön nimen :)

  VastaaPoista
 2. Kylla on lama pahasti iskenyt Ferrari-talliin!

  VastaaPoista
 3. Missä on Kimi, mutta kun ei näy Heikkiäkään.
  Ihan tylsäksi meni koko Formula touhut.

  VastaaPoista
 4. Soile: Täytyy tunnustaa, että tarti tutkia monta lehteä, ennen kuin löysin nuo nimet. Täytyyhän nyt jollain lailla osoittaa innostumistaan. PÖH!
  Elena: Joo, joutuivat ihan palaamaan tuhansia vuosia sitten muotoutuneen ympäristöön. Haalaritkin ihan haalistuneet jatkuvassa auringonvalossa.
  satu.p: Nyt nuo pojat tarttee kaikkien meidän kannustuksen. En kohta uskalla enää mennä vuoristokylään ollenkaan. Pitää tehdäkin valkoisia neulegraffitteja Suomen ja Italian lippujen väliin, rauhan hieronnaksi.

  VastaaPoista
 5. Kavin taalla kurkkimassa.Sinulla on mukava ja hauskasti kerrottu blogi.Sain sellaisen kuvan,etta asut osan vuotta İtaliassa.

  VastaaPoista
 6. Sateenkaari: Kiitos (vasta)käynnistä ja kiitos kehuista. Niistä minä tykkään aina! Kirjoittaminen on suvun geeneissä, sekä taakse-, sivulle-, että eteenpäin. Noin puolet vuodesta asun Pohjois-Laziossa, Italiassa ja puolet Keuruulla, keskellä Suomea. Viikon kuluttua on laukut oltava pakattu, sillä maanantaina lähden lentoon. Lissu

  VastaaPoista