lauantai 16. maaliskuuta 2024

Synttärit


Synttärit tulossa. Niitä kelpaa odotella lempisaaren, mustalla laavakivirannalla, La Palman Tazacortessa. Ei, ei minun ja YK:n juhlapäivä, vaan tämä blogi täyttää sunnuntaina 17.03. kokonaista 15 vuotta 

Hieman tilastoa koko ajalta:

58 kirjautunutta lukijaa

836 postausta, kuvien määrää en ole laskenut. Eniten katsojia ovat keränneet 18.02.2022 Lidlin uusi helmi ja toiseksi eniten 23.02.2024 Kimi ja kauppaneuvos.

8551 kommenttia, joihin olen yleensa vastannut

284466 lukijakäyntiä

Kun 15 vuotta sitten aloin pitää blogia, alku oli vaatimatonta. Lähinnä läheisten ja tietysti omaksi ilokseni. Tällä hetkellä lukijoita oli kuluneellakin viikolla yli 20 maasta: monista Euroopan maista, Pohjois-Amerikasta, Indonesiasta, Hongkongista, Singaporesta, Intiasta, Iranista, Lähi-idästä jne. Blogi on siis kansainvälistynyt. Tavallaan pidän siis kaikille avointa päiväkirjaa. 

Lukijakunta on muuttunut. Vain muutama on ollut mukana lähes alusta, muutamat ovat lopettaneet omankin bloginsa ja siirtyneet muille alustoille. Kovasti kaipaan esim Oulun koulukuntaa. Heillä ei ole enää blogeja, joista nauttia. Harmi. Vakkarikommentoijia ovat mm Kommin tanhuan Aimarii, Helena ja Jael. Uusin lukijaksi ilmoittautunut on Repolainen. Hänellä on upea blogi. Suosittelen.

Synttärilahjaksi toivoisin kommenttia, jossa kerrotte, mikä minun blogissani kiinnostaa.

Synttäreitten jälkeen jatkan postauksilla La Palmalta, Teneriffalta ja kurkottelen jopa avaruuteen.

Siihen asti pakkailen, huomenna laivamatka takaisin naapurisaarelle, sitten lentokentälle ja yölennolla kotiin.

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon!
  Tarkistin oman bloggaamisen aloitusta. Aloitin bloggaamisen noin 3 viikkoa sinua ennen. Silloin minulla oli syöpä, mikä hoidettiin pelkällä leikkauksella. Halusin saada uutta ajateltavaa ja mahdollisemman paljon ulkoilua ja siitä se sitten läksi aluelle. Toivotan nautinnollista kevättä koti-Suomessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Donna. Blogiin postailu virkistää aivoja ja auttaa virkistämään ajattelua. Sinun blogisi vie nykyisin Tukholmaan muistelemaan monia vierailujani siellä. Hyvää kevättä, joka siellä näyttää olevan jo pitkällä.

   Poista
 2. Onnittelut blogillesi ja sinulle, joka tuottaa sinne sisältöä. Olen sinun kanssasi pitkän linjan bloggareita, mitä nyt jokunen tauon poikanen matkan varrella, ainakin minulla.
  Moni 15-20 vuotta sitten aloittanut on vaihtanut faceen, instaan tai uusiimpiin, joihin en ole tutustunut ollenkaan. Pikavisiitin tein itsekin blogin pitämisen ohella, mutta palasin nopeaan takaisin.
  Muistelen löytäneeni Ti-ti-tyyn varmasti jo sen alkuvuosina. Minä kirjoitin silloin vielä vuodatuksen blogia. Olin lopettamisaikeissa, kun Vuodatus kaatui, mutta kirjoitusintoisena jatkoin kuitenkin bloggerissa.
  Sinun blogisi kertoo erilaisesta maailmasta verraten omaani. Minull eon kiinnostavaa lukea ja nähdä kuvia kotomaan ulkopuolelta, kun itse en ollenkaan matkustele. Kirjoitustyylisi on helposti luettavaa ja luistavaa.
  Tervetuloa nauttimaan kotimaan keväästä, siis hangista ja rospuutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Aimarii. Sinun blogiasi luen mielelläni. Olet sanataituri ja lisäksi kuvasi ovat silmää ja aivoja kiehtovia. Minulle blogi on ainut kotoinen alusta. Se oli aluksi tarkoitus olla jonniin sortin matkablogi, ja ehkä siksi sitä luetaan ympäri maailmaa. Kiitos, kotona ollaan nauttimassa upeasta kevättalven säästä.

   Poista
 3. Onnea 15-vuotiaalle!
  Taisin alkaa seurata Titityytä niihin aikoihin, kun "neulova narttu" vieraili luonasi 2010 Italiassa. Siinäpä oli inspiroiva käsityöblogi, vieläkin on ikävä.

  Alunperin kaikki Italiaan liittyvä kiinnosti ja eksoottiset etelän kasvit (yllätys), matkailu ylipäätään. Nyt tosiaan luen tätä kuin kaverin päiväkirjaa -luvalla kylläkin.
  Kiitos kortista, tuli jo maanantaina, ei näkynyt postin leimaa, joten en tiedä miten nopeasti matka sujui!
  helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Helena. Neulova narttu, eli sisareni jälkikasvu, on todellinen neulutaituri, jonka kädet ja suu käyvät koko ajan! Hänen tekemistä neuleista näkee lehdissä ja kirjoissa nimellä Soile Pyhänniska.
   Kiva että kortti osasi perille. Mitä niillä päivämäärillä niillä saarilla on merkitystä!
   Tietojasi tulen tarvitsemaan vielä varmaan usein.

   Poista