perjantai 30. syyskuuta 2011

Loppusuoralla

Tässäpä lähikuva edellisen postauksen hyppySSuojasta. Kun pujottaa etusormen tuohon lenkkiin, ei suoja tipu helposti hyppysistä. Omasta mielestäni toimii kattilan kantta nostaessa paremmin kuin ns tavallinen patalappu. Erinomainen pikkuinen käsityö jämäkankaille.

Jos uskoo silmiään, on syksy. Koivu riisuu viimeisiä lehtiään. Mutta jos laittaa silmät kiinni ja lähtee ulos kävelylle, onkin kesä. Lämpömittari tukee tätä jälkimmäistä aistia: 20 astetta, plussaa siis. Lämpimin syyskuun viimeinen päivä kautta aikojen. Taidanpa viettää loppupäivän puolukkamättäillä. Sieneen ei minua enää saa - tänä vuonna. Siis Suomessa. Saapasmaassa kylläkin. Naapureiden kanssa. Heillä kun on virallinen lupa tiettyinä päivinä viikossa sienestellä tietyillä paikoilla. Minulla ei minkäänlaista lupaa siihen hommaan siellä ole, mutta voinhan minä olla kuvaajana! Sitä paitsi pakkaan laukkuun aikamoisen kasan tämän kesän kuivattua saalista.

Arvontaluku menee umpeen todennäköisesti tänään. Pääsen huomenna pakkaamaan palkinnot postitettaviksi maanantaina, JOS minulla on voittajien nimet ja osoitteet tiedossa. Siispä, silmät auki...

Edit: 66 666 ohitettu. Huomenna kerron voittajat!

3 kommenttia:

 1. No ei ihme, etten tajunnut kun lukihäiriö vaivasi. :)
  Ihan oikeasti yritin miettiä, että mitä ihmettä tehdään hyppysuojalla, hih.
  Tuo on kyllä tosi hyvä idea tilkuille.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Aika hyvä tuo suoja! Ja onpas teillä tosi lämmintä siellä,milloinkahan viilenee.Oikea intiaanikesä!
  Mukavaa viikonloppua Lissu!

  VastaaPoista
 3. Minna: Lukkihäriöt ja kirjoitusvireet ovat minullekin tuttuja juttuja! Mukavaa viikonloppua itsellesi.

  Yaelian: Suoja on käytännöllinen. Nytkin on tuossa parvekkeella +20. Mukavaa viikonloppua itsellesi.

  VastaaPoista